Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
Jooseph:
Też nie pamiętam :P
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 06 Marca 2009, 18:36:56 ---Też nie pamiętam :P
--- Koniec cytatu ---
To przeinstaluj i mi powiedz :)
A na serio dyski ssd są za drogię i chyba max pojemnosc to 128GB vista już obsługiwała więc W7 pewnie robi to lepiej...czas dostępu jest imponujący 0.2 ns :)
holywood:
co do kosztow ssd, to nikt nie powiedzial, ze 128 trzeba kupowac ;) ja kupilem 32 do laptopa, bo praktycznie niczego duzego na nim nie trzymam, jak cos to wszystko przez siec, wiec mi pasuje, a koszt duzo mniejszy jednak.
no i mysle, ze mimo wszystko microsoft powinien troche o tej technologii pomyslec, szczegolnie, ze deklarowal to juz wczesniej na winhec... i wydaje mi sie, ze 5 lat na ssd jako standard to za duzo troche ;)
jesli chodzi o wielkosc dysko ssd, to sa dostepne 250, widzialem zapowiedzi 500... wiec to nie problem :)
a problemu z wyswietlaniem stacji dyskietek to sobie nie przypominam z zadnego builda i nie widze teraz tez
Jooseph:
Ja teraz włączam GTAIV, żeby zrobić testy na trochę bardziej wykręconym procku (3.7Ghz). Zobaczę też jak ma się stabilność, bo już przy 3.7Ghz Orthos wywala testy i win 7 build 7000 nie był w pełni stabilny na tym taktowaniu. Zobaczymy jak 7048 :)
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 06 Marca 2009, 18:44:30 ---Zobaczę też jak ma się stabilność, bo już przy 3.7Ghz Orthos wywala testy i win 7 build 7000 nie był w pełni stabilny na tym taktowaniu. Zobaczymy jak 7048 :)
--- Koniec cytatu ---
Hm wątpię bo to od procka zależy bardziej chyba że windows się nie zawiesi i po jakims czasie bedzie dym :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej