Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (54/88) > >>

gothmori:
wielu tutaj odsyła do RC... przecież  RC to wersja z błędami xD release candidate to wersja w której są błędy ale nie wprowadza się żadnych nowości tylko poprawki... więc jeśli ktoś chce "stabilnego windowsa" to nie ch poczeka do RTM... albo raczej do service packa 2 ;]

Jooseph:
Czy mi się zdaje? Czy nie lubisz Win 7??

sCooBy^:

--- Cytat: Mefi w 06 Marzec 2009, 02:37:26 ---co do BSOD czy jak to tam się pisze ja mam też to ale nie z padem tylko jak odłączam dysk przenośny
fakt lepiej niby chodzi ale jedno skopali po co zmieniali tło w bocznym panelu na taki jakiś jasny niebieski tamten poprzedni był bardzo dobry :) a jak im się ten podoba to niech chociaż ułatwią zmianę tego i mogli by dać taką opcje przy instalacji czy ma być instalowane IE fakt można samemu usunąć ale po co się bawić w to np ktoś się nie zna to klika nie wiedząc w co ;p
a tak to by raz klikł przy instalacji i po sprawie ;p

--- Koniec cytatu ---

A co ci do k***** je***** nędzy przeszkadza te 612KB co zajmuje plik iexplorer.exe (bo tyle się odinstalowuje)??
Jak ja nienawidzę nadgorliwców...

No ja nie rozumiem co komu przeszkadza dodatkowa funkcjonalność

gothmori:

--- Cytat: sCooBy^ w 06 Marzec 2009, 08:43:01 ---
--- Cytat: Mefi w 06 Marzec 2009, 02:37:26 ---co do BSOD czy jak to tam się pisze ja mam też to ale nie z padem tylko jak odłączam dysk przenośny
fakt lepiej niby chodzi ale jedno skopali po co zmieniali tło w bocznym panelu na taki jakiś jasny niebieski tamten poprzedni był bardzo dobry :) a jak im się ten podoba to niech chociaż ułatwią zmianę tego i mogli by dać taką opcje przy instalacji czy ma być instalowane IE fakt można samemu usunąć ale po co się bawić w to np ktoś się nie zna to klika nie wiedząc w co ;p
a tak to by raz klikł przy instalacji i po sprawie ;p

--- Koniec cytatu ---

A co ci do k***** je***** nędzy przeszkadza te 612KB co zajmuje plik iexplorer.exe (bo tyle się odinstalowuje)??
Jak ja nienawidzę nadgorliwców...

No ja nie rozumiem co komu przeszkadza dodatkowa funkcjonalność

--- Koniec cytatu ---

Ktoś płaci za komputer przynajmniej 2000zł
za system przynajmniej 700 (oem)
to chyba K**** ma prawo decydować co będzie znajdowało się na jego własności nie???!!!
no microsoft uważa inaczej... ale to banda oszustów i złodziei ;p

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 06 Marzec 2009, 08:53:11 ---to chyba K**** ma prawo decydować co będzie znajdowało się na jego własności nie???!!!
no microsoft uważa inaczej... ale to banda oszustów i złodziei ;p

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się każdy ma prawo więc jesli chcą windowsa mają windowsa...

Microsoft nikogo nie zmusza przykładem jesteś ty co siedzi na Linuxie więc kolego bajki gadasz...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej