Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
Alastis:
--- Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 21:58:02 ---Na 99.9% nie jest to wina 64bitów. I nie gadajcie tak, bo się ludzie będą x64 bali ;] U mnie Fable smiga ładnie :)
--- Koniec cytatu ---
hmm u mnie tez dziala ok ale wywala mnie z gry podczas nauki magii czy zwiekszania sily gra sie zawiesza i czasami caly system :/
Jooseph:
Poprawka, Fable raz ruszyło, troche podziałało... ale juz drugi raz włączyć się nie chce :P
Alastis:
--- Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 22:10:13 ---Poprawka, Fable raz ruszyło, troche podziałało... ale juz drugi raz włączyć się nie chce :P
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie to spora roznica :-P
posprawdzan sterowniki i zobacze jakie beda zmiany
fazzi:
Normalnie chyba polubię 64bity :) Vista jakoś nie przypadła mi do gustu, ale Windows 7 x64 jest całkiem sympatyczny :)
Jooseph:
U mnie występuje problem z Prince of Persia (tym najnowszym). Uruchamia się, ale ładowanie może trwac latami. Rozwiązanie problemu? Uruchomić w trybie zgodności z Win Vista SP2 i jako administrator. :)
Pojawia sie jednak problem z dźwiękiem (albo mi sie wydaje) - dialogi sa za cicho, w ogóle ich nie słychać.
Po dokładnym sprawdzeniu komputera okazało się, że miałem włączone w ustawieniach karty dźwiękowej 7.1 ;P A mam głosniki stereo... Zainstaluje od nowa PoP i zdam relacje.
Już wszystko OK :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej