Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
Hautameki:
Zainstalowałem 3 raz i nadal ta sama historia z tym dyskiem. Cóż, muszę się przyzwyczaić :)
Wygenerowałem sobie nowy klucz dla 64 bitowej wersji systemu i udało mi się aktywować :D
A przed chwilą pojawił mi się blue screen po wyjęciu od usb pada od xboxa 360 :o :-\
fazzi:
Właśnie skończyłem instalkę - mi też wynik spadł z 6.0 na 7022 32bit do 5.9 na 7048 64bit.
Dziwne, ale mi też net przyspieszył jakby. I ogólnie jakiś żwawszy jest ten build.
gregor_y:
--- Cytat: fazzi w 05 Marzec 2009, 20:56:05 ---Dziwne, ale mi też net przyspieszył jakby.I ogólnie jakiś żwawszy jest ten build.
--- Koniec cytatu ---
Hm albo się nam zdaję... :) ale nie na serio lepiej chodzi a net ci nie przyszpieszy ale może bedzie lepiej chodził :)
umcs:
Mi ogólnie podskoczyło z 3.0 do 3.6
Ale już instaluje 7022 lub 7000 bo net nie działa... a szkoda. Od razu mi się zepsuł bootscreen - prawie nic nie ma tylko na chwilkę ten brzydki, zielony pasek i coś się stało z rozdzielczością, mam od 800x600 do 1024x768 (czy jakoś tak) ale nic się nie zmienia i prawię nie widzę co gdzieś jest napisane bo takie malutkie literki. Ogólnie jest do dupy i tylko muszę wszystko od nowa robić. >:( Napiszę zaraz maila do scientific atlanta z opier*olem, że jeszcze nie pomyśleli o Seven.
A z resztą... zainstaluje sobie teraz jakiegoś Linuksa, przynajmniej wszystko od razu będzie działać (mówię o sprzęcie i o necie).
Zdenerwowałem się... >:(
gregor_y:
--- Cytat: umcs w 05 Marzec 2009, 21:16:51 ---A z resztą... zainstaluje sobie teraz jakiegoś Linuksa, przynajmniej wszystko od razu będzie działać (mówię o sprzęcie i o necie).
Zdenerwowałem się... >:(
--- Koniec cytatu ---
Polecam KDE 4 i mandrive 2009 haha... :D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej