Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (48/88) > >>

gregor_y:

--- Cytat: holywood w 05 Marzec 2009, 19:30:00 ---aha, dzieki za informacje, mam nadzieje, ze w 7048 sleepa poprawili w takim razie, troche irytujaca sprawa...

jesli mowisz, ze wydaje sie, ze wczytuje szybciej, to fajnie, znaczyloby, ze jednak z podsystemem dyskow nic nie zepsuli.. Wydaje mi sie, ze poza benchmarkami miedzy 64 i 32 bit roznicy specjalnie nie powinno byc widac... jak testowalem viste jeszcze porownujac te dwie wersje bylo praktycznie identycznie, dla 32bitowych aplikacji na x64 tez...

--- Koniec cytatu ---

Co do sleepa zwykle jak używam to jeszcze power off i wstaję ok wszystkie dane zapisane :)

Kwestia szybszego wczytywania cóz gry mam tylko dwie jak na razie Left 4 Dead i Dawn Of War 2 i jak by szybciej się wczytywały pare sec...benchmarków nie robię bo jak by nie patrzec rewolucyjnych zmian raczej nie bedzie co każdy build ktoś pisał że mu 3d mark wynik podskoczył o 200 punktów co może być błędem pomiarowy...

holywood:
tak, przewaznie dziala bez zarzutu, szybko i sprawnie, ale raz na kilka prob nie wstaje w ogole ;) troche to dziwna sprawa, zastanawialem sie tez, czy to nie kwestia drivera grafiki (intel 950), bo laptop budzi sie, dysk dziala, ale nie non stop, tylko co jakis czas, jak przy normalnej pracy, no ale ekran czarny i kompletnie na nic nie odpowiada. Zobaczymy, czy cos sie zmieni na 7048.

Rewolucyjnych zmian nie ma, to fakt, ale mysle, ze troche miejsca na jakies male usprawnienia nadal maja, a czasami troche stosunkowo malych optymalizacji potrafi zdzialac naprawde duzo ;)

japan:

--- Cytat: gregor_y w 05 Marzec 2009, 19:20:26 ---
--- Cytat: Flud88 w 05 Marzec 2009, 19:18:01 ---co z tym plikiem trzeba zrobić ?
bo z tego co zrozumiałem pomaga on przy problemie gdy 7048 nie chce sie bootlowć ?

--- Koniec cytatu ---

1.Otwierasz ten plik w PowerISO np...
2.Kopiujesz do niego zawartosc 7048 i zapisz...
3.Wypalasz powoli i masz bootująca płytkę...

Na serio niech ktos stworzy osobny temat jak to zrobic bo to już nude się robi...

--- Koniec cytatu ---
Napisałem ;)

alexiej:
juz na 7048. róznic nie widzę jakoś. :P net jest szybszy :D a i zwalił mi dysk. (2,9pkt xD)

gregor_y:

--- Cytat: AfroSam w 05 Marzec 2009, 20:19:15 ---a i zwalił mi dysk. (2,9pkt xD)

--- Koniec cytatu ---

7048 daje mi wynik 5.9 a na 7022 miałem 6.0 też mi zawalił :) podejrzewam że ten spadek o 0.1 jest błedem pomiarowym zwykle mam od 5.9 do 6.1

--- Cytat: japan w 05 Marzec 2009, 20:10:48 ---Napisałem ;)

--- Koniec cytatu ---

Wreszcię się na coś mod przydał  :D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej