Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 00:38:09 ---Mam dobrą wiadomość co do wydajności nowego buildu :) Po przesiadce z 7000 + sterowniki Nvidia dla Visty na 7048 + najnowsze sterowniki od Nvidii do Win 7 średni FPS w Benchmarku GTAIV na High/VeryHigh wzrósł o 10FPS przy rozdziałce 1680x1050 (było 40, jest 50FPS) :)!!!
--- Koniec cytatu ---
Wiem bez benchmarka się nawet czuję wiekszą płynosc coś niesamowitego...na viscie nawet jak się miało to 30-60 fps było uczucie jak by troche zabkowało nie wiem jak to nazwac :)
@umcs uhh sorki nie mam zielonego pojecia o tym modemie... :( wpisałem w google 2 wyniki ciemno widze...ile to ma lat?
Edit:Heh catalyst 9.2 zainstalowało się bez problemu nawet restartu nie chciał... :)
gooshx:
Ja zainstalowałem sterowniki na redeona 4850 specjalne na Win7 bo inaczej mi np, w csie nie wykrywało sterowników.
Czujny:
Niech ktoś skombinuje sobie jakiś plik w .mov i sprawdzi jego obsługę ;>
--- Cytuj ---Windows 7 RC z obsługą filmów w formacie QuickTime
Piotr Gontarczyk, Sobota, 28 lutego 2009, 17:06
Tagi: 7, apple, beta, microsoft, mov, quicktime, release candidate, w produkcji, windows
Serwis TechRadar poinformował o tym, że w kompilacji RC (Release Candidate) systemu operacyjnego Windows 7 ma pojawić się obsługa formatu MOV (QuickTime). Dzięki temu nie będzie konieczne instalowanie pakietu oprogramowania firmy Apple by móc oglądać materiały zapisane w tym formacie.
Dodatkowo może to znacznie ułatwić życie posiadaczom kamer zapisujących filmy w postaci plików MOV. W systemie Windows 7 będzie można je przeglądać bez najmniejszych przeszkód.
Nie można wykluczyć, że natywna obsługa tego formatu będzie dostępna też w programach takich jak Windows Movie Maker oraz Windows DVD Maker.
W kompilacji beta dodano już obsługę między innymi formatu DivX. Ciekawe czy doczekamy się obsługi formatu Matroska Video (MKV)?
--- Koniec cytatu ---
Alastis:
Dzialam juz na kompilacji 7048 ale jednak mialem pecha :(
mam dwa dyski jeden to stary seagate 60gb a drugi to WDC 200 GB system stawiamlem zawsze na seagarte i wszystko bylo ok
dziwnym zbiegiem okolicznosci podczas pierwszej instalacji i pierwszym restarcie kompa dyski mi padl :/
wykrywa mi owszem ale na tym koniec jakby sie wieszal nawet do biosu nie wejdzie nie mowiac o bootowaniu jakiej kolwiek plyty
postanowilem zainstalowac na drugim dysku i tu poszlo bez zadnych problemow
probowalem podlaczyc dysk ale nie pomagalo nie wiem jak to wytlumaczyc :(
jednym slowem padl mi dysk :(
djmikser:
Czy są jakieś wieści na temat (wycieku) Windows 7 build 7048 32 bit. Przeglądałem forum ale nic nie znalazłem. ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej