Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - Który build?
gregor_y:
--- Cytat: fazzi w 01 Marzec 2009, 20:15:17 ---P.S. A UAC masz włączone?
--- Koniec cytatu ---
W viscie po 5 minutach wyłączyłem UAC a w W7 nie ryzykowałem od razy wyłączyłem potem jeszcze pare zmian wprowadziłem odblokowanie wiekszej liczby połączen,plik swamp na dysku D który jest używany tylko do torrent więc nic nie spowalnia itd...
michau:
Proponuję 7000. Build 7022 działa gorzej w porównaniu do 7000 a jakiś zaskakujących różnic i nowości niema. Zainstaluj 7000 a w kwietniu przeinstalujesz system na nowo na RC :)
japan:
--- Cytat: fazzi w 01 Marzec 2009, 19:59:18 ---nasza etatowa Wróżka Forumowa przebywa w tej chwili na urlopie zdrowotnym (czyt. odwyku) ;p
--- Koniec cytatu ---
Co? już wróciłem :P
Podobnie jak michau proponuję build 7000. Dodam jeszcze, że jest do niego kilka ważnych poprawek w necie więc większe bugi zostały wyeliminowane ^^. Sam go używam cały czas jako głównego systemu i nie mam żadnych problemów. U mnie zaliczył tylko jedną zwiechę w dodatku chyba z mojej winy ;]
michau:
Ja miałem kilka zawieszek ale wszystkie z mojej winy :'(
Mercor:
Jak mozna wogole porownywac czy Vista jest lepsza od XP czy nie ? ;) XP jest juz starozytne...Vista to system na zupelnie innym poziomie funkcjonalnosci i bezpieczenstwa...bez sensu takie porownywanie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej