Wiedźmin

Zaczęty przez tbgkol, 02 Wrzesień 2008, 20:00:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Niestety, już dawno kombinowałem z tym coś ale mam to samo. Teraz przeinstalowałem na inny dysk na czysto i wyskakuje komunikat 'proszę włożyć oryginalny dysk dvd z grą wiedźmin' (a żadnego alcohola, deamona czy power iso i wirtualnych napędów nie mam). Zapakowałem patch'a 1.1, dostępu do nowszych nie mam ale to w sumie bez znaczenia bo i tak powinno działać nawet bez patchy...
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Przemoo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
No to nie mam pojęcia, widać jest to problem z wczesną wersją systemu i na każdej konfiguracji mogą wystąpić inne przypadłości. Przed instalacją słyszałem, że mogą wystąpić problemy i obawiałem się tego (to jedna z moich ulubionych gier :)), ale o dziwo nie miałem takich problemów. Mam za to problem z Cysisem, a konkretnie dźwiękiem i jak na razie nie udało mi się go rozwiązać.

Czujny

Ekspert
IP zapisane
Jestem zajebisty. Ściągnąłem te sterowniki TAGES stąd http://www.tagesprotection.com/main.htm?page=minimum.htm
(już wcześniej to robiłem, ale oczywiście nic to nie dało). A teraz cholera dało, po trochu. Oprócz tego kompatybilność wsteczna (xp), run as administrator i  zrobiłem coś nowego - w tym samym okienku disable visual  themes i disable desktop composition. I cholera poszło i o nic nie wołało. Zdradliwe oprogramowanie ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Złącz trzy posty, bo napisałeś je pod rząd. :) Urzywamy opcji "Modyfikuj". :)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 09 Marzec 2009, 16:50:16

Specjalnie to robi żeby jego cyc był bardziej widoczny...  ;D

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: gregor_y w 09 Marzec 2009, 16:59:04
Cytat: tbgkol w 09 Marzec 2009, 16:50:16

Specjalnie to robi żeby jego cyc był bardziej widoczny...  ;D

Jego cyc, czy jego avatar? ;D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

Czujny

Ekspert
IP zapisane
chciałem tylko żeby był różowy folder i ktoś zobaczył że mam problem a za 3im postem żeby inni zauważyli że udało się problem naprawić :D