Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Zmiany w Windows 7 dzięki programowi beta - nasze użykowanie docenione?
Mikaka:
Według mnie zmiany w interfejsie są właśnie jednymi z najważniejszych, gdyż to od niego zależy jak łatwo/szybko będzie się używać systemu.
t3ster:
Poza tym, wydajność jest odczuwalna bez użycia benchmarków, co dla mnie jest duuuużym plusem!
gregor_y:
--- Cytat: Mercor w 27 Luty 2009, 22:53:30 ---A ja nie, i powiem to wprost - Windows 7 jest bardzo dobry, chodzi swietnie itd. ale rok temu kupilem Viste za 329zl - kupujac Win7 czulbym sie jakbym placil za ServicePacka....Moze ja mam za duze wymagania, ale od zupelnie nowej edycji systemu oczekuje nieco wiecej zmian niz garstka modyfikacji interfejsu i nowy taskbar.
--- Koniec cytatu ---
Trzeba puscic petycje w ruch żeby porzyczyli pare rzeczy z mac os x :)
Troche nie rozumiem 7 chodzi szybko,stabilnie + jest bardziej kompatobilny jak na razie tylko deamon tools i safari nie chce u mnie działac...wiec czego więcej chciec od systemu?
Mercor jeśli masz orginał to pewnie wymiana będzię vista na w7 więc co pękasz :)
Mercor:
@Gregory : windowsa juz nie kupie bo mi nie potrzebny ;) A oczywiscie nie krytykuje 7 tylko stwierdzam ze - Vista ma to wszystko, bo u mnie chodzi zadowalajaco szybko, stabilnie itd, wiec nie widze potrzeby wydawania kolejnych 400zl na to samo. No chyba ze bedzie wymiana za free to zmienie ;)
gregor_y:
--- Cytat: Mercor w 28 Luty 2009, 01:16:29 ---@Gregory : windowsa juz nie kupie bo mi nie potrzebny ;) A oczywiscie nie krytykuje 7 tylko stwierdzam ze - Vista ma to wszystko, bo u mnie chodzi zadowalajaco szybko, stabilnie itd, wiec nie widze potrzeby wydawania kolejnych 400zl na to samo. No chyba ze bedzie wymiana za free to zmienie ;)
--- Koniec cytatu ---
W7 ma jedna ważna ceche przynajmniej dla mnie 99% softu działa mi na W7 podczas gdy na Viscie było to 85-90%...
ps.Ten 1% to Deamon Tools który będzie działał w finalnej wersji i Safari :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej