Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Zmiany w Windows 7 dzięki programowi beta - nasze użykowanie docenione?
tbgkol:
--- Cytat: gregor_y w 28 Luty 2009, 01:41:14 ---
W7 ma jedna ważna ceche przynajmniej dla mnie 99% softu działa mi na W7 podczas gdy na Viscie było to 85-90%...
ps.Ten 1% to Deamon Tools który będzie działał w finalnej wersji i Safari :)
--- Koniec cytatu ---
Masz 100% pewność że DT i Safari będę dzialać w Final?
U mnnie na Viście, co by tu nie mówic, działało wszytsko z XP, czyli nawet gray z mojego dzieciństwa czyli jakiś bolek i lolek i koziołek matołek(z 97!) i jakiś imo i król i mały samuraj, sekrety króla (z '95!), oczywiście to wszytsko leciało na trybach zgodności z w95 i uruchamianiem jako administrator. ;) Według mnie nie ma złych systemów, po prostu są nieskonfigurowane do swoich potrzeb(to się nie tyczy linuxa!). :DTylko szkoda, że maci nie są takie zgodne wstecznie, bo niektóre gry(imo i król i mały samuraj edit: sekrety króla) mają napis macintosh, ale niestety nie chodzą na mac os xie na PC. Tylko ja się dziwie, że w latach 90' ludzie mieli mniej maców, ale prawie każda z gier dla dzieci miała wersę także na maca. ;)
mk:
--- Cytat: gregor_y w 28 Luty 2009, 00:54:02 ---Mercor jeśli masz orginał to pewnie wymiana będzię vista na w7 więc co pękasz :)
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale tylko w momencie gdy został kupiony po 1 lipca 2009 czy. I niewiem czy sam system czy tylko ten który był razem z komputerem/notebookiem
gregor_y:
--- Cytat: mateuszk222 w 28 Luty 2009, 08:29:55 ---
--- Cytat: gregor_y w 28 Luty 2009, 00:54:02 ---Mercor jeśli masz orginał to pewnie wymiana będzię vista na w7 więc co pękasz :)
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale tylko w momencie gdy został kupiony po 1 lipca 2009 czy. I niewiem czy sam system czy tylko ten który był razem z komputerem/notebookiem
--- Koniec cytatu ---
Na miejscu microsoftu zmienił bym bo inaczej sporo osób się zdenerwuję...więc jak kupię następną viste po 1 lipca promocja bedzie hehe chce ktoś kupić viste home premium powiedzmy 250zł :)
adam998:
Witam mam takie pytanie czy jest mozliwe ustawienie takiego pulpitu w Windows 7 jak na zamieszczonym obrazie
gregor_y:
--- Cytat: adam998 w 28 Luty 2009, 12:20:26 ---Witam mam takie pytanie czy jest mozliwe ustawienie takiego pulpitu w Windows 7 jak na zamieszczonym obrazie
--- Koniec cytatu ---
Gdzies widziałem podobne kółko z ikonami co do paska na górze nie wiem...pochodz po storonkach z themes może będzie gotowy ale wątpie żeby dla 7 raczej dla Visty...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej