Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows Vista kontra Windows 7 okiem gracza
veed:
Bardzo dobry artukuł przedstawiający wydajność w7 oraz wisty w najnowszych grach.
http://www.gry-online.pl/S040.asp?ID=68&STR=1
sCooBy^:
--- Cytat: veed w 19 Luty 2009, 19:41:27 ---Bardzo dobry artukuł przedstawiający wydajność w7 oraz wisty w najnowszych grach.
http://www.gry-online.pl/S040.asp?ID=68&STR=1
--- Koniec cytatu ---
"W przypadku 3DMark Vantage mamy do czynienia z pierwszym zawodem – benchmark w ogóle nie umożliwia przeprowadzenia testów pod Windowsem 7. Uruchomienie aplikacji skutkuje tylko otwarciem okna aplikacji i wyświetleniem napisu: Initialising GUI. Cierpliwi mogą czekać w nieskończoność."
Buhahaha - Co za lamy ;)
Jooseph:
Fakt, LAMY!!! xD Patrzcie na komentarze... żal dupę ściska jak jadą po Siódemce ludzie, którzy nawet nigdy jej nie instalowali :( A przecież to taki fajny systemik :)
tbgkol:
--- Cytat: Jooseph w 20 Luty 2009, 13:35:10 ---Fakt, LAMY!!! xD Patrzcie na komentarze... żal dupę ściska jak jadą po Siódemce ludzie, którzy nawet nigdy jej nie instalowali :( A przecież to taki fajny systemik :)
--- Koniec cytatu ---
Fajny... tak samo jak Vista. Na razie w7 to tylko jej ulepszona wersja.
Jooseph:
Miałem Vistę długi okres czasu i uważałem ja za system bardzo dobry... Żadnych niechcianych bluescreenów... jedyne jakie wystąpiły przez półroczny okres jej używania były spowodowane moim overclockingiem... Nadal uważam, że na Viste psioczą te osoby, których sprzęt nie jest do tego systemu odpowiedni... Siódemka z kolei w ciągu kilku dni weszła na pierwsze miejsce na mojej liście najlepszych systemów od MS. Fakt, może i jest to ulepszona Vista... ale stwierdzenie, że 7 jest tak fajna jak Vista jest naciągane. Siódemka już w fazie Beta 1 jest na moim sprzęcie idealnie stabilna i sprawia jeszcze mniej kłopotów od Visty. Jeśli Microsoft niczego nie spieprzy to Windows 7 w dniu premiery będzie moim głównym celem w czasie balansowania między sklepowymi półkami ;) Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej