Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Nowe sterowniki NVIDIA dla geForce już są!
Przemoo:
Jak sprawdzisz to napisz jakie wrażenia. :)
fazzi:
Przepraszam, że podczepiam się pod temat o NVidii ale warto wspomnieć, że w ten weekend ATI AMD ma także wydać nową wersję sterowników - i to zarówno do Windows 7, jak i pozostałych OS.
Mefi:
Mam pytanie wy te sterowniki pobieracie z WU czy z jakieś strony dodam ze nie chodzi mi o Nvidia.pl i tak dalej ( ponieważ na lapciach tza coś zmieniać żeby działały ;( )
Przemoo:
Sterowników XTreme-G nie ściągniesz ze strony nvidii, lecz z tej: http://www.tweakforce.com. W dziale download (po lewej nieco niewidoczne w gąszczu innych możliwości :) ) są sterowniki w różnych wersjach także dla lapków. Jeżeli tolerujesz tylko oficjalne sterowniki to też nie problem. Na stronie Nvidia.pl są również sterowniki dla lapków (seria 7, 8 i 9). Ściągasz sterowniki dla Visty i uruchamiasz je jako Administrator i w trybie zgodności z Windows Vista. Na pewno zadziała :)
Mefi:
Mam jeszcze takie pytanie sterowniki do grafiki ze strony producenta lapciow ;p wazą min 140mb
a ten sterownik 179 wazy Rozmiar pliku: 123 Mb to o co biega z tym jeśli można wiedzieć
Dziękuje :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej