Gadu-Gadu 8

Zaczęty przez michau, 19 Maj 2008, 11:28:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

popuri11

Ekspert
IP zapisane

michau

Ekspert
IP zapisane

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
widzę ze poprawili to gg ponieważ działa już importowanie archiwum :) ale dziwie się trochę ze zrobili to nowe gadu a nie zrobili nowych dźwięków i nowych emotek ;p

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: Mefi w 20 Luty 2009, 14:18:48
widzę ze poprawili to gg ponieważ działa już importowanie archiwum :) ale dziwie się trochę ze zrobili to nowe gadu a nie zrobili nowych dźwięków i nowych emotek ;p

Jest kilka nowych, np. : P. i trzeba przyznać ze nie są za ładne...
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

michau

Ekspert
IP zapisane
Ale nowości jakiś naprawdę przydatnych to nie dali. I klasyczne okno rozmowy było przyjemniejsze i proste.

nootpl

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja wam polecam AQQ... Sto razy lepsze, obsługuje m.in. GG i Jabbera. W połączeniu z wtyczkami, które można pobrać na stronie można stworzyć multimedialny programik :)
Multimedialne Centrum Hokeja/Wirtualna Liga NHL

Croc

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: nootpl w 09 Lipiec 2009, 14:44:20
Ja wam polecam AQQ... Sto razy lepsze, obsługuje m.in. GG i Jabbera.
Ta, jasne. To AQQ to szmelc do kwadratu. Zainstalowałem i po trzech zwiechach wywaliłem. Włącza się 50 razy tyle co tlen, ma błędy w opcjach. Płacą ci za reklamę? ;) Ja używam Tlenu - nie jest rewelacyjny, ale jak dotąd lepszego komunikatora nie znalazłem. GG jest totalnie odpustowe - ani nie jest wygodne (interfejs w GG8 to porażka). Ładują jakieś pierdoły - avatary, radia itd., a nie chcą się pofatygować dopracować interfejs. Ten ostatni ciągle jest średniowieczny - brak podstawowych ustawień. Podsumowując: GG sucks, a AQQ jeszcze bardziej ;)

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: Croc w 12 Lipiec 2009, 22:30:57
Cytat: nootpl w 09 Lipiec 2009, 14:44:20
Ja wam polecam AQQ... Sto razy lepsze, obsługuje m.in. GG i Jabbera.
Ta, jasne. To AQQ to szmelc do kwadratu. Zainstalowałem i po trzech zwiechach wywaliłem. Włącza się 50 razy tyle co tlen, ma błędy w opcjach. Płacą ci za reklamę? ;) Ja używam Tlenu - nie jest rewelacyjny, ale jak dotąd lepszego komunikatora nie znalazłem. GG jest totalnie odpustowe - ani nie jest wygodne (interfejs w GG8 to porażka). Ładują jakieś pierdoły - avatary, radia itd., a nie chcą się pofatygować dopracować interfejs. Ten ostatni ciągle jest średniowieczny - brak podstawowych ustawień. Podsumowując: GG sucks, a AQQ jeszcze bardziej ;)

To chyba masz cos nie tak z systemem albo uzywaleś BETY ktora mogla wywalac błędy.
AQQ to porządny komunikator aczkolwiek szkoda ze Konnekt zdechł.

Btw a Tobie płaci Tlen? :>

Croc

**
Użytkownik
IP zapisane
Nikt mi nie płaci :P Tlen mogliby z kolei czasem uaktualnić, bo ostatnia aktualizacja jest ze stycznia. W Tlenie nie działa mi wysyłanie listy kontaktów na serwer, co mnie wkurza. A AQQ miałem najnowsze (ściągałem jakiś miesiąc temu), z systemem mam wszystko w porządku.

michau

Ekspert
IP zapisane
Dzisiaj nowa wersja została udostępniona: build 9103 do pobrania z oficjalnej strony.