Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WDDM
Jooseph:
Niekoniecznie na dyskach... w szafce pokradzione z empiku dystrybucje linuxów z gazetami :D
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 06 Marzec 2009, 15:19:23 ---Niekoniecznie na dyskach... w szafce pokradzione z empiku dystrybucje linuxów z gazetami :D
--- Koniec cytatu ---
Nie no znowu zaplułem monitor herbatą...ostatnim razem po tym zdarzeniu miałem 2 martwe pixele które udało się ożywic :)
lukas_gab:
Wiesz to ze masz wolne sterowniki baaaaardzo świadczy o elokwencji i profesjonalizmie ati ... naprawdę , żeby fani wydawali lepsze stery niż producent chipu to żenada ;p
gregor_y:
--- Cytat: lukas_gab w 06 Marzec 2009, 15:46:48 ---Wiesz to ze masz wolne sterowniki baaaaardzo świadczy o elokwencji i profesjonalizmie ati ... naprawdę , żeby fani wydawali lepsze stery niż producent chipu to żenada ;p
--- Koniec cytatu ---
Hm są jakieś testy potwierdzające to? wiesz jak miałem Nvidie to też używałem zmodyfikowane stery przez społecznosc...wiec Ati i Nvidia jeden grzyb... :)
lukas_gab:
Fakt - sławetne stery omegi co wyciągały z fx5200 dużo dużo dużo , jednak standardowe stery nvidi DZIAŁAJĄ i pozwalaja na osiągnięcie tego co producent mówi a omega taka to dopala karte , w przypadku ati - karta nie działa jak powinna , jak pozwala jej sprzęt i to co ma pod maską , dodatkowo czasami jest to mało stabilne , i dopiero sterowniki wolne pozwalają na jako takie działanie , gdzie nie służą jako dopalacz a service pack ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej