Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WDDM

<< < (3/13) > >>

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 09 Luty 2009, 23:12:40 ---podstawy powinno się wspierać... tym bardziej że radeon 9250 jest doskonałą kartą na komputer do biura, pracy  czy na media center... owszem do grania niezbyt się nadaje... dla grafika lub kogoś kto zajmuje się animacją również... ale na podstawowy komputer jest idealna :) wiem bo korzysam z niej ponad 2 lata ;p i mój siostrzeniec czasem na niej grywał ;p

--- Koniec cytatu ---

Siostrzeniec masochista skoro na tym grywał... :)

Ale do rzeczy jak wspomniałem społecznosc zrobiła stery dla tego archaicznego urządzenia a nie główno dowodzący pingwin który ma na głowie wojne domową... :)

Po drugię jakie standardy z jedna kartą ci się udało że jest obsługiwana...

Google i sobie zobacz ile Linux ma problemów że sprzetem...

lukas_gab:
9250 to panie muzeum jest , chyba tego nawet nie produkują , ludzie dlaczego wymagacie że 7 będzie obsługiwał cos co  juz wyszło z użytku i jedynie dinozaury tego używają ? Linus Torval mówi ze win musi sie szybciej rozwijac - jedna edycja na rok , a nie ma rozwoju bez wywalania staroci , nawet linus wywala stary kod z jąder .
Apple może ma tanszy system , ale na inny komputer niż apple tego nie zainstalujesz więc dzieki bardzo ;p Psioczymy na linuxa dlatego ze jest badziewny (ciągle podtrzymuje postulat na który nikt od wielu tygodni nie odpowiedział , że żadna distro nie potrafi obsłużyć mojego komputera , niektóre nawet nie potrafią włączyć trybu graficznego ... ) a na apple nie psioczymu bo jego w przeciwienstwie do linuksa da sie produktywnie używać ;p

gregor_y:
Znowu Windows vs Linux vs Apple...Gothmori z ciekawosci z jakiej dystrybucji korzystasz?

lukas_gab:
Ubuntu migrowany na debiana

I tak za pare lat zostanie tylko ubu i fedora bo mają sponsoring , ew. jakieś geekowe source based i suse i redhat bo kase trzepią . Jeszcze troche sponsoring sie skonczy będzie tylko redhat i suse , i resztki geeków , potem kapelusz zje kameleona , a geekowie umrą , i ludzie za jeszcze pare lat będą wspominali red hat jak teraz my amige ....

gregor_y:

--- Cytat: lukas_gab w 09 Luty 2009, 23:25:47 --- jak teraz my amige ....

--- Koniec cytatu ---

Amige do Linuxa porównujesz...przecież to obraza :(

Podsumowanie system operacyjny nie musi obsługiwac starego sprzetu który już nie jest produkowany...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej