Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
			Czujny:

--- Cytat: TonyM w 10 Lutego 2009, 17:40:11 ---Jak ktoś chce linki na megaupload builid'a 7022 [MU] to pisać na PW :)
--- Koniec cytatu ---
napisałem do Ciebie :P

Grosik:

Albo mi się zdaje albo w tej wersji straciła się usługa Ready Boost :-\ 

TonyM:

mam lepsze teraz na odsiebie.com i inne serwery wiec kto chce to pisać... :D i jaki serwer od razu...

Precello:

--- Cytat: Grosik w 10 Lutego 2009, 22:21:01 ---Albo mi się zdaje albo w tej wersji straciła się usługa Ready Boost :-\ 
--- Koniec cytatu ---
ReadyBoost jest we własciwościach dysku/partycji podłaczanych USB Mass Storage :P
Pozatym te ReadyBoost to niewypał lekki bo najlepszą wydajność uzyskuje się poziasając 512MB Ram (lub mniej :P) a przy dzisiejszych cenach pamiątek każdego stac na zakup chociażby zwykłej noname kosci 1GB za 30 pare złociszek. Tylko wiele osob posiadajacych 512MB ram raczej myśli o nowym kąpie niż o nowych pamięciach... :P

Grosik:

--- Cytat: Precello w 10 Lutego 2009, 23:50:09 ---
--- Cytat: Grosik w 10 Lutego 2009, 22:21:01 ---Albo mi się zdaje albo w tej wersji straciła się usługa Ready Boost :-\ 
--- Koniec cytatu ---
ReadyBoost jest we własciwościach dysku/partycji podłaczanych USB Mass Storage :P
Pozatym te ReadyBoost to niewypał lekki bo najlepszą wydajność uzyskuje się poziasając 512MB Ram (lub mniej :P) a przy dzisiejszych cenach pamiątek każdego stac na zakup chociażby zwykłej noname kosci 1GB za 30 pare złociszek. Tylko wiele osob posiadajacych 512MB ram raczej myśli o nowym kąpie niż o nowych pamięciach... :P
--- Koniec cytatu ---
1.wiem gdzie to było :P
2.może mam te 512 MB  ;D ,różnice czuje nawet przy 2GB ramu bo system musi jakieś dane pobierać z dysku, a pendrive ma mniejszy czas dostępu więc chodzi szybciej (dlatego wprowadzają dyski SSD)

Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej