Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Ludziom podoba się Linux… gdy myślą, że to Windows.

<< < (8/9) > >>

gothmori:

--- Cytat: gregor_y w 08 Luty 2009, 15:48:03 ---
--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 15:44:59 ---→stachn
STARY!!! ile tam jest sofciku!!! i to aktualnego!!!!!!! aż mi sie wierzyć nie chce xDDD kurcze... jesteś wielki...

--- Koniec cytatu ---

Aż tak żle z softem na Linuxa że się cieszysz?:)

--- Koniec cytatu ---

znajdź strone z tak bogatym spisem pod windowsa... xDD nie... idg ma skromnijszy ;p db.pl również ;]

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 15:54:53 ---znajdź strone z tak bogatym spisem pod windowsa... xDD nie... idg ma skromnijszy ;p db.pl również ;]

--- Koniec cytatu ---

http://www.google.pl/  :D ;D

Linux ma takie stronki bo trudno soft znalesc...Amiga ma podobne z drobną róznicą że mają wiecej softu... :)

http://aminet.net/tree Soft = 78479

http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?id_kategory=37 Soft = 10607

Jak widzisz kategorię są te same...windows nie potrzebuje tego typu stronek wklepisz w google byle co i znajdziesz kupe softu...

lukas_gab:
Moze i ta baza jest potęzna ale jakościowa ? Kiedyś stamtąd chciałem pociągnąć pare gier i programów jak bawiłem się , w ubuntu 5.04 i powiem wam , że jakość totalnie kiepska ;p Nie mówie - wiele gier na windowsa i progsów typu free też taka jest , to na linuksa większość rzeczy taka jest . Niedorobione , brzydkie , zdarzają się perełki ale to nie stanowi reguły . Faktycznie office króluje i ŻADEN pakiet mu nie dorówna  to jest technicznie nie możliwe ;p

gregor_y:
@Gothmori mam pytanie dystrybucji Linuxa jest cała kupa dosłownie...wszystkie pociągną ten sam soft czy zdażają się komunikaty "Please Install supported distribution thank you" :)

gothmori:

--- Cytat: lukas_gab w 08 Luty 2009, 16:14:15 ---Moze i ta baza jest potęzna ale jakościowa ? Kiedyś stamtąd chciałem pociągnąć pare gier i programów jak bawiłem się , w ubuntu 5.04 i powiem wam , że jakość totalnie kiepska ;p Nie mówie - wiele gier na windowsa i progsów typu free też taka jest , to na linuksa większość rzeczy taka jest . Niedorobione , brzydkie , zdarzają się perełki ale to nie stanowi reguły . Faktycznie office króluje i ŻADEN pakiet mu nie dorówna  to jest technicznie nie możliwe ;p

--- Koniec cytatu ---

mój spis będzie thróe ;] na razie jest tylko w opracowaniu i przywitam malutką bazą... ja wiem... może z 30 odnośników... co do ubuntu 5 to daaawno temu było... ale programy kiepskie czy spis prowadził do nikąd?

→gregor_y jeśli udostępnione zostały źródła to pójdzie i na bsd i na solarisie ;p nie tylko na wszystkich distrach mystera Tuxa ;]

przy gotowych binarkach też powinno wszędzie pójść ;] są też paczki .run one też chodzą wszedzie ;] i rpm'ów na ubu można instalować (przez aliena) ale to nie zawsze kończy się powodzeniem ;/ choć często ;]

→gregor_y na stronie którą podałeś jest mnóstwo starych programów.. wiele ma ponad 10 lat... byłyby na 100% klopoty z uruchomieniem 15-letniego programu ;/ I TO NIE SĄ WINDOWSOWE PROGRAMY XD flphoto  - PPC AMIGA OS XD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej