Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Ludziom podoba się Linux… gdy myślą, że to Windows.
sCooBy^:
--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 14:17:20 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 08 Luty 2009, 14:12:18 ---
No tak ;)
Ale np. ciekawe czy zrobisz porządne techno czy house na instrumentach ;)
Pozdro...
--- Koniec cytatu ---
yy... do techno wystarczy prosty sampler xD tą yamaszką też zrobisz xD mojego kolegi brat jest amatorskim dj'em i grywa czasem ;p kumpel kocha techno ;] kiedyś udowodniłem mu ze ten szajs można produkować w czasie krótszym niż rzeczywisty xDD zatkało go i stwierdził że mam talent xD to nie talent ;p po prostu techno to nie muzyka tylko kibel... często zachaczam o elektroniczne klimaty więc.. niech tylko nikt mi szowinizmu heavy-metalowego nie próbuje zarzucić xD i w metalu jest mnóstwo elektroniki ale taki metal sux... ← często... choć nie zawsze ;p
--- Koniec cytatu ---
Szanuje twoje zdanie. Ja np. się nie ograniczam i słucham wszystkiego co ciekawe ;)
gothmori:
--- Cytat: lukas_gab w 08 Luty 2009, 14:25:11 ---Szczerze to prócz Satrianiego to z elektroniką w metalu się nie spotkałem;p No chyba ze za elektronike uważasz klawisz ;p No ale np. Ironi to czasami grają jak by mieli klawisz a nie mają - tylko gitarki ( mój ulubiony zespół ;d )
--- Koniec cytatu ---
oj... całe to analne kiczowe brzmienie typu najsfisz, wagina coil cremanaowsikitorium itd... aż strach wymieniać ;| ale są duże wyjątki ;] większość tych współczesnych indie rockowych nieudanych kapel gra przez procesory przez co gitara brzmi jak odbyt misia jogi a nie elektryk... kurcze ale miałem mówić ometalu xD np. gra ten no... czildźren of bodą... też elektroniczne... czasem słuchając tego typu rzeczy zastanawiam się czy to metal czy disco polo... po chwili dochdzę do wniosku ze jedno i drugie ;/
lukas_gab:
--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 14:31:10 ---
--- Cytat: lukas_gab w 08 Luty 2009, 14:25:11 ---Szczerze to prócz Satrianiego to z elektroniką w metalu się nie spotkałem;p No chyba ze za elektronike uważasz klawisz ;p No ale np. Ironi to czasami grają jak by mieli klawisz a nie mają - tylko gitarki ( mój ulubiony zespół ;d )
--- Koniec cytatu ---
oj... całe to analne kiczowe brzmienie typu najsfisz, wagina coil cremanaowsikitorium itd... aż strach wymieniać ;| ale są duże wyjątki ;] większość tych współczesnych indie rockowych nieudanych kapel gra przez procesory przez co gitara brzmi jak odbyt misia jogi a nie elektryk... kurcze ale miałem mówić ometalu xD np. gra ten no... czildźren of bodą... też elektroniczne... czasem słuchając tego typu rzeczy zastanawiam się czy to metal czy disco polo... po chwili dochdzę do wniosku ze jedno i drugie ;/
--- Koniec cytatu ---
Nightwish'a czasami słucham , nie jest źle , typowy power , no taki nupower że tak powiem ;p Ale w nightwishu chyba nie ma samplera czy sie myle ? No ale fakt ich cover Hi Hopes jest obrzydliwy .... No ale chyba więcej elektroniki jest w Slipknocie - ale ja go bardzo lubie ;p Wsumie to slipknot to też taki industrial .
sCooBy^:
--- Cytat: lukas_gab w 08 Luty 2009, 14:38:59 ---
--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 14:31:10 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Nightwish'a czasami słucham , nie jest źle , typowy power , no taki nupower że tak powiem ;p Ale w nightwishu chyba nie ma samplera czy sie myle ? No ale fakt ich cover Hi Hopes jest obrzydliwy .... No ale chyba więcej elektroniki jest w Slipknocie - ale ja go bardzo lubie ;p Wsumie to slipknot to też taki industrial .
--- Koniec cytatu ---
Hehe ;)
A mi tam www.t4e.dj wystarcza do szczęścia hehe
gothmori:
wiesz... ja nie wiem co jest w najtłiszu xDD słyszałem the best of'a (tam raczej kolorowe klawisze dominowały) i nie przypadł mi do gustu... no i kilka starszych kawałków typu end of all hopes itd... co do industrializacji slipknota to pierwsze słyszę.. oni raczej grali nu... ale nie wiem... może coś sie zmieniło... ;/ też za slipem nie przepadam więc niezbyt orientuje się w nowym repertuarze... jeśli chodzi o metalurgie to mało słucham.. jeśli już to cos deczko z progów np. anathemkę ;] albo ostre mucnięcie w strunki typu exhumed albo <nikt nie patrzy? mogę mówić? nie czytać!!!> profanaticę ;pp czasem six feet under, vital remains...ale.. metal to u mnie niezbyt częste zjawisko.. o! np. dziś słuchałem orphanage ;p
Idź do wersji pełnej