Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wersje Windows 7 ogłoszone
gregor_y:
--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 12:28:33 ---myślę nad kupnem normalnego nowego monitora lcd... zdrowszy dla oka itd... ;p i nowy raczej dłużej niż rok posłuży xD na razie mam inne priorytety... i znając życie to nie szybko zainwestuje w pc xD choć postanowiłem sobie złożyć w wakacje nowy komputer coś mi to postanowienie ekhm... właściwie jego realizacja to staje już się raczej odległa... xD
--- Koniec cytatu ---
Jak człowiek był młody to pakował kasy nie swojej w PC jak już nie jest to własnej żal :) wiem sam już praktycznie modernizacje robie co pare lat i to najtanszym kosztem...
A tym bardziej...nie wiem czy jest sens wiecej investowac film,internet,muzyka smigały na moim wczesniejszym PC...a gry są gorsze i gorsze wiec chyba zrobiłem moją ostatnią modernizacje...
gothmori:
szczerze? wątpię żeby to byłą Twoja ostatnia modernizacja... niedługo to przeglądarka internetowa będzie tak zasobożerna że... ekhmm ;/ widziałem filmiki z mozilla labs... mają kosmiczne pomysły xD świat "idzie do przodu" wymagania softowe również xD
żeby nie offtopczyć już dalej to wspomnę że znalazłem news odnośnie ultimate extras... dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=10764&Nie+bedzie+Ultimate+Extras+w+Windows+7
właściwie to napotkałem podczas codziennej internetowej prasówki ;p
gregor_y:
--- Cytat: gothmori w 08 Luty 2009, 13:06:18 ---szczerze? wątpię żeby to byłą Twoja ostatnia modernizacja... niedługo to przeglądarka internetowa będzie tak zasobożerna że... ekhmm ;/ widziałem filmiki z mozilla labs... mają kosmiczne pomysły xD świat "idzie do przodu" wymagania softowe również xD
--- Koniec cytatu ---
Mozilla sucks...IE forever :)
A na serio daj linki do tych filmików...mam nadzieje że szybkosc zwieksza a nie liczbe kolorów w ikonkach...
gothmori:
to na razie koncept.. ale mozilla na pewno będzie dążyć do realizacji czegoś takiego ;]
http://adaptivepath.com/aurora/
mozilla sux? na razie ich silnik zalicza się do czołówki i bije na głowę tridenta od microsoftu :) dominuje w świecie internetu ;] i spełnia większość standardów ;] gdyby nie ostatnie ostre wyczyny opery to po webkicie gecko byłoby drugim najlepszym silnikiem ;] IE nie spełnia wielu standardów (wiem z doświadczenia bo piszę dla siebie i nie tylko ;]) ale panowie z mozilli nie dają się ;] testowałem pierwszy build firefoxa 3.2... było ciekawie... wiem że znowu wszyscy sie obrażą ale... raczkujące projekty typu NetSurf zaczynają kopać tyłek IE... ;p
gregor_y:
Hm jak na mnie wygląda to jak nakładka graficzna która zamiast ułatwiac utrudnia prace coś jak pulpit 3d poszukaj sobie na google może fajnie wygląda ale 2d nic nie przebije...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej