Windows 7 Build 7022 - wyciekł!

Zaczęty przez Hautameki, 08 Luty 2009, 20:48:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
opera, 9.63
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Myślałem ze standardowo system otwiera pdfy :P

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
"Internet Explorer 8 nie potrafi drukować PDF-ów z użyciem wtyczki Adobe Readera."

Nie oznacza to, że nie da się ich odtworzyć tylko wydrukować :]

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
  1. filipzajac@hotmail.com
Miejsce pobytu: £ód¼
IP zapisane
*BUMP*

Dziś na Demonoidzie pojawiła się wersja x64 tegoż buildu.
Szybkich transferów życzę :)

popuri11

Ekspert
IP zapisane
Właśnie zacząłem go ściągać  ;D
są wysokie transfery  ;D

Hautameki

**
Użytkownik
IP zapisane
Używam buildu 7022 tydzień i czy u was też crashuje się Windows Explorer, gdy uruchomione jest okno "Games Explorer"?
U mnie crashuje kilka razy, ale szybko wstaje.
Intel Core 2 Duo E6600 2,4@ 2,76 Ghz
Kingston DDR2 2x 2GB 800MHz
GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256mb
ASUS P5LD2SE
Segate 160GB

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: Hautameki w 03 Marzec 2009, 01:00:19
Używam buildu 7022 tydzień i czy u was też crashuje się Windows Explorer, gdy uruchomione jest okno "Games Explorer"?

Nie...

Czujny

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Hautameki w 03 Marzec 2009, 01:00:19
U mnie crashuje kilka razy, ale szybko wstaje.

mi się crashuje regularnie po kilku sekundach od włączenia. zdarza się, że tak nie robi.
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Czujny

Ekspert
IP zapisane
czy jak odtwarzacie pliki .mov to też nieco żabkuje? tzn. nie ma pełnej płynności, odtwarzam cudownym appleowskim programem kłik tajm ;)

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: barthd w 04 Marzec 2009, 00:46:38
odtwarzam cudownym appleowskim programem kłik tajm ;)

To pewnie dlatego... :)

Czujny

Ekspert
IP zapisane
Pytania:

Czy Wam także w build 7022 32bit:

• przestał działać IE8?
  • crashuje się Games?
  • gadgety takie jak pogoda, rss i inne. przestały łączyć się z netem a więc przestały po prostu działać?
  • w ściągniętym przez Windows Live Essentials programie - Poczta Usługi Windows Live nie wyświetla żadnych obrazków z e-maili?
  • kiedy wejdziecie (żeby zobrazować denerwującą rzecz) np. w Program Files w jakiś podfolder, np. w Common Files, po powrocie (niebieską strzałką wstecz) do folderu poprzedniego (Program Files) zaznaczenie folderu nie przechodzi domyślnie na Common Files (czyli wybrany wcześniej folder) tylko na pierwszy folder z góry na liście?

To chyba największe wady tego buildu w stosunku do 7000, na szczęście od jutra będzie już 7057 64bit który nie będzie mi już tyle kłopotów sprawiał :D

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: barthd w 27 Marzec 2009, 01:22:53
Pytania:

Czy Wam także w build 7022 32bit:

• przestał działać IE8?
  • crashuje się Games?
  • gadgety takie jak pogoda, rss i inne. przestały łączyć się z netem a więc przestały po prostu działać?
  • w ściągniętym przez Windows Live Essentials programie - Poczta Usługi Windows Live nie wyświetla żadnych obrazków z e-maili?
  • kiedy wejdziecie (żeby zobrazować denerwującą rzecz) np. w Program Files w jakiś podfolder, np. w Common Files, po powrocie (niebieską strzałką wstecz) do folderu poprzedniego (Program Files) zaznaczenie folderu nie przechodzi domyślnie na Common Files (czyli wybrany wcześniej folder) tylko na pierwszy folder z góry na liście?

To chyba największe wady tego buildu w stosunku do 7000, na szczęście od jutra będzie już 7057 64bit który nie będzie mi już tyle kłopotów sprawiał :D

Zainstaluj sobie 7057 ja nie instalowałem 7022 tylko miałem 7000.

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
michau nie ma to, jak czytać przed odpowiedzeniem komuś :P Przecież napisał "od jutra będzie już 7057 64bit który nie będzie mi już tyle kłopotów sprawiał"
Parówkowy skryto¿erca ;)

Czujny

Ekspert
IP zapisane
dokładnie, napisałem że taki mam właśnie zamiar :D będę teraz instalować.
Natomiast co do tych punktów to jestem ciekaw czy innym wystąpiły takie same objawy po jakimś czasie jak mnie, czy tylko część. Notabene parę dni temu reinstalowałem windowsa i to samo było.