Longhorn

Zaczęty przez gregor_y, 02 Luty 2009, 12:36:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Z ciekawosci ktos miał kiedys tą bete http://pl.youtube.com/watch?v=b9ifQvQCO7Y LH?

--
Przeniosłem z Windows 7 - tylko jedna beta, tylko jedno RC. ~Japan

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
  1. filipzajac@hotmail.com
Miejsce pobytu: £ód¼
IP zapisane
Cytat: gregor_y w 02 Luty 2009, 12:36:50
Z ciekawosci ktos miał kiedys tą bete http://pl.youtube.com/watch?v=b9ifQvQCO7Y LH?
To jest koncept... To nie jest żadna kompilacja tylko wideo (prawdopodobnie wykonane w Macromedia Director tak jak te z PDC03) przedstawiające jak Longhorn miał wtedy wyglądać. Nie istnieje taki build, a najbliżej tego był chyba 3718...

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: japan w 02 Luty 2009, 12:51:11
To jest koncept... To nie jest żadna kompilacja tylko wideo (prawdopodobnie wykonane w Macromedia Director tak jak te z PDC03) przedstawiające jak Longhorn miał wtedy wyglądać. Nie istnieje taki build, a najbliżej tego był chyba 3718...

Dzieki potrzebowałem zeby ktos to napisał...widzisz tbkgol to tylko filmik + efekty...wiec przestan marudzic o LH  :D

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
IP zapisane
Cytat: gregor_y w 02 Luty 2009, 13:01:07
Cytat: japan w 02 Luty 2009, 12:51:11
Dzieki potrzebowałem zeby ktos to napisał...widzisz tbkgol to tylko filmik + efekty...wiec przestan marudzic o LH  :D
Ale wiesz... założenie było takie, że właśnie tak będzie wyglądał system, tyle że podczas produkcji Longhorna sporo się zmieniło...

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: japan w 02 Luty 2009, 13:11:36
Ale wiesz... założenie było takie, że właśnie tak będzie wyglądał system, tyle że podczas produkcji Longhorna sporo się zmieniło...

Załozenia zawsze są lepsze od finalnego produktu...ale szczerze obejrzy filmik według mnie wcale by to tak pieknie nie wyglądało w użytkowaniu...

Taka sama sytłacja jak napaliłem się na pulpit 3d w Linuxie + inne pierdoły fajnie to wygląda ale nie praktyczne...

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane

Ależ ja doskonale wiem. Przecież sam napisałem ze tak miał wyglądać w zamiarach, nigdzie nie napisałem ze to prezentacja jakiegoś buildu. A ja i tak będę marudzić bo zmarnowali taka piękna koncepcję.;) Jak tobie gregory polecam sobie też potestować LH a w szczególności build
4074 który był jednym z ostatnich które wyciekły i jest bardzo stabilny. A jak masz silniejsze nerwy to polecam ostatni build przed kastracją czyli 4093.

Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 02 Luty 2009, 15:17:44
Ależ ja doskonale wiem. Przecież sam napisałem ze tak miał wyglądać w zamiarach, nigdzie nie napisałem ze to prezentacja jakiegoś buildu. A ja i tak będę marudzić bo zmarnowali taka piękna koncepcję.;) Jak tobie gregory polecam sobie też potestować LH a w szczególności build
4074 który był jednym z ostatnich które wyciekły i jest bardzo stabilny. A jak masz silniejsze nerwy to polecam ostatni build przed kastracją czyli 4093.
A jak nie masz nerwów to http://r2x2.com/Boot.htm (wiem, że niewiele, dopiero zacząłem, stara wersja [dużo bardziej pomieszana] jest tutaj).

No ale już koniec bo się OT robi...

(jak coś to mogę rozdzielić i przenieść do nowego tematu o LH...)

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Nom, dobry pomysł. ;) Przenieś. ;)

A tak eogóle to fajna strona. :)

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
tbgkol masz jakiesz szybkie zródło do tego builda LH?

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Spróbuj torrent. Chociaż ja z czego innego ściągam, ale nie mogę powiedzieć z czego, bo by mnie pewna osoba z forum zabiła. A ją inna osoba.

Nie było bet LH przed kastracją. To wszystko to są alfy. :)

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
Jak bardziej kolorowy os x ;p Wsumie to nic ciekawego , dla mnie powinna być opcja zeby w windowsie dla fanatyków byl interface dwm ;p

BTW - longhorn nie jest za free ? nie wiem ale gdzies mi sie obiło o uszy i że nawet jest jakaś społeczność wskrzeszająca go i usuwająca błędy ?

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Dla MS nie istnieje coś takiego jak Abandonware. Niestety. :P

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
W takim razie to nielegalnie wydają ;p

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Tak i już podobno kilka takich serwisów przeróbkowych zamknęli.

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 02 Luty 2009, 17:47:27Tak i już podobno kilka takich serwisów przeróbkowych zamknęli.
Ani jednego nie zamknęli... wszystkie same upadły :(
Jedyne o co MS kiedyś nas poprosił to żebyśmy nie udostępniali do pobrania Longhorn Reloaded... Co do innych projektów nigdy się nie czepiał ;D