Not responding - zabijanie procesu.

Zaczęty przez Itoto, 30 Styczeń 2009, 23:42:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itoto

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam.
Ostatnio dla mnie stało się uciążliwe. System chodzi stabilnie. Jednak jak już się coś zawiesi to system nie potrafi sobie poradzić z jego zamknięciem. W moim przypadku często zawiesza się BearShare. Nie można go zabić ani za pomocą wyskakującego okienka błędu aplikacji ani z poziomu menadżera procesów. Nie reaguje na "End Process". Jest jakiś sposób na jego zakończenie czy zostaje tylko restart kompa?

Zbujc4

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Pamiętaj że nie wszystkie aplikacje będą działać stabilnie z Windowsem 7 ;]
W końcu to testówka ;)
Po pierwsze primo! Tak to jest windows7 i forum do niego, aczkolwiek nie zachowuj siê jak lajk i nie zadawaj pytañ "Czemu nie mam ikonki na pulpicie" Masz od tego wujaszka google, i ciociê Search.

Po drugie primo ! nie jestem tu by wku**iaæ ludzi tylko pomóc ile siê da ;)

www.google.pl <- klik

Itoto

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Program podałem jako przykład. Chodzi mi o zabijanie procesu. Nie reaguje na "End Process" i aplikacja jest cały czas uruchomiona i wisi.

Zbujc4

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Możliwe że coś się źle system wrzucił. Mi osobiście działa wszystko aż za dobrze ^^ czasami nawet sam sobie wyłącza (gry) :D
Po pierwsze primo! Tak to jest windows7 i forum do niego, aczkolwiek nie zachowuj siê jak lajk i nie zadawaj pytañ "Czemu nie mam ikonki na pulpicie" Masz od tego wujaszka google, i ciociê Search.

Po drugie primo ! nie jestem tu by wku**iaæ ludzi tylko pomóc ile siê da ;)

www.google.pl <- klik

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: Itoto w 31 Styczeń 2009, 13:52:57
Program podałem jako przykład. Chodzi mi o zabijanie procesu. Nie reaguje na "End Process" i aplikacja jest cały czas uruchomiona i wisi.

U mnie często rozwala się dodawanie do ulubionych w IE i WMP(ale to drugie to już mnie nie obchodzi bo mam ipoda) i też często nie da sie odwiesić wogóle. Często po takiej zawieszce do tego komp nie chce się wyłączyć.
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)