Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows Seven bardziej modularny niż Vista?
matrix0123456789:
LUDZIE!!! Czy wy nie umiecie pojąć, że nie wszystkich stać, by kupić najdroższą wersję.
--- Cytuj ---Ludzie i tak wolą mieć Ultimate i mówić że mam najlepszą wersję Visty - ale i tak nie wiem czym ona się rożni od innych wersji.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Po co było wydawać dwie wersje XP skoro i tak większość miała Prof mimo tego, iż nie używali wszystkich funkcji Uśmiech
--- Koniec cytatu ---
2 wersje były po to, że:
1.XP to połączenie wersji dla domowych kowalskich i dla profesjonalistów. Dlatego wydali 2 wersje.
2.Prof jest droższy, a jakoś bardzo rewolucyjny nie jest.
Dla Visty każdy chce mieć Ultimate, ale nie każdy chce płacić za coś mu niepotrzebnego.
--- Cytuj ---albo to wynika z tego, że nie chce im się szukać która wersja co ma to biorą te co ma wszystko Uśmiech mój znajomy tak zrobił
--- Koniec cytatu ---
Gdyby kosztował 5zł to tak, ale pomyślcie szczerze: czy gdy idziecie do sklepu i macie 2 podobne produkty, 1 za 250zł, 2 za 500zł, to od razu nie bierzecie wersji droższej, tylko najpierw się zastanawiacie czy warto. Chyba że wszyscy forumowicze są milionerami.
revanmj:
--- Cytat: matrix0123456789 w 13 Lipiec 2008, 14:25:10 ---Gdyby kosztował 5zł to tak, ale pomyślcie szczerze: czy gdy idziecie do sklepu i macie 2 podobne produkty, 1 za 250zł, 2 za 500zł, to od razu nie bierzecie wersji droższej, tylko najpierw się zastanawiacie czy warto. Chyba że wszyscy forumowicze są milionerami.
--- Koniec cytatu ---
albo wszyscy mają z technetu bądź też msdn :P
urban92:
--- Cytat: revanmj w 13 Lipiec 2008, 15:10:13 ---albo wszyscy mają z technetu bądź też msdn :P
--- Koniec cytatu ---
albo z torrentów :P
revanmj:
--- Cytat: urban92 w 14 Lipiec 2008, 17:46:49 ---
--- Cytat: revanmj w 13 Lipiec 2008, 15:10:13 ---albo wszyscy mają z technetu bądź też msdn :P
--- Koniec cytatu ---
albo z torrentów :P
--- Koniec cytatu ---
mówiłem o legalnych źródłach :P
michau:
ze sklepu :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej