Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
DreamScene na Windows 7
gregor_y:
--- Cytat: barthd w 02 Luty 2009, 16:30:13 ---Ale są jeszcze Celerony D (64bit, okrojony dual core tzw. single dual core <lol>) i ja takowy posiadam i różnicę czuć ;) Mógłby i ktoś pomóc z tym DreamScene? :D
--- Koniec cytatu ---
Własnie taki miałem...jedno jajowy :)
Mikaka:
Czy u was też tak się dzieje, że przy włączonym dreamscene nie widać tekstu przy ikonach na pulpicie??
Nie wiecie jak to naprawić?
Czujny:
ponoć się nie da, czytałem w komentarzach, że prawie każdemu/każdemu się tak zdarza.
PS. też chcialem spróbować... ktoś mógłby mi pomóc? nie mogę ustawić pliku wideo jako tła pulpitu...
Mikaka:
--- Cytat: U ARE DEAD w 01 Luty 2009, 20:24:19 ---Witam.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany funkcją DreamScene na Windows 7 odsyłam tutaj:
http://www.fileden.com/files/2008/7/6/1991483/Windows7-DreamScene.rar
Uruchamiamy jako administrator.
Działa bezproblemowo. :)
--- Koniec cytatu ---
Co zrobiłeś, że ci działa bezproblemowo?? Jak naprawiłeś ten błąd z tekstem pod ikonami na pulpicie??
M.:
--- Cytat: Mikaka w 05 Luty 2009, 21:29:36 ---Co zrobiłeś, że ci działa bezproblemowo?? Jak naprawiłeś ten błąd z tekstem pod ikonami na pulpicie??
--- Koniec cytatu ---
U mnie na pulpicie panuje zwyczaj, że mam widoczny tylko Dock, reszta włącznie z ikonkami jest niewidoczna. Więc niestety nie zauważyłem wcześniej tego problemu. ;) Poszperałem trochę, ale póki co rozwiązania nie znalazłem.
Jedyne co na razie możesz zrobić to schować ikonki lub odznaczyć opcje "Użyj cieni dal etykiet ikon pulpitu" w ustawieniach efektów wizualnych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej