Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
DreamScene na Windows 7
Czujny:
Jeżeli mój procek nie ciagnie Age of Mythology to nawet nie będę próbował.
umcs:
Jeśli masz taki jak w podpisie to próbuj. Ja ma 1,8 Ghz i ciągnie ale zużywa 100%.
Czujny:
--- Cytat: umcs w 02 Luty 2009, 14:53:46 ---Jeśli masz taki jak w podpisie to próbuj. Ja ma 1,8 Ghz i ciągnie ale zużywa 100%.
--- Koniec cytatu ---
GHz nie GHz, celerony są tak zwalone.... albo przynajmniej mój model. Jest znacznie gorsz od Pentium 2.4 HT...
Ściągnąłem i teraz klikając PPM na pulpit mam na szaro "Play DreamScene" niestety klikając PPM na filmik np. fishs2.wmv nie mam opcji set as background....
gregor_y:
--- Cytat: barthd w 02 Luty 2009, 15:11:31 ---GHz nie GHz, celerony są tak zwalone.... albo przynajmniej mój model. Jest znacznie gorsz od Pentium 2.4 HT...
--- Koniec cytatu ---
Miałem 2 celerony 1,8Ghz i 2,4Ghz z obu byłem zadowolony najlepsze jest to że jak ulepszyłem celeron 2,4Ghz na P4 3,4Ghz to różnicy nie odczułem...teraz mam c2d 3.0Ghz i planuje wymiane na coś z 4 rdzeniami za półroku...
Czujny:
Ale są jeszcze Celerony D (64bit, okrojony dual core tzw. single dual core <lol>) i ja takowy posiadam i różnicę czuć ;) Mógłby i ktoś pomóc z tym DreamScene? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej