Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 RTM

<< < (74/77) > >>

Madzia:
Najpierw aktywuj system przez KMS na 180 dni. Potem dodajesz WMC i aktywujesz permanentnie kluczem WMC.
http://7pmtech.com/topic/2189-activate-win8-via-kms-working-04-dec-2012-updatedsupportprowmc-permanent-activation-added/

slawek1219:
Ja zrobiłem inaczej.Wpisałem serial przy instalacji.Po zainstalowaniu systemu próbowałem wklepać ten co dostałem od Microsoftu.Może dlatego nie chciało załapać.Nie zakumałem że trzeba najpierw aktywować na KMS-sie a dopiero wklepywać serial WMC.
Dzięki.Zaraz spróbuje.

slawek1219:
Zainstalowałem Windowsa w wersji Pro na czysto,zrobiłem aktywację przez kms serwer,dodałem WMC i zonk.System jest z WMC ale nie jest aktywowany.Jak daję aktywuj to wyskakuje błąd.Co jest nie tak?

kamiton:
napisałem wyzej jak to trzeba zrobic .

Madzia:
Aktywacja telefoniczna nic mu nie da, bo nie posiada oryginalnego klucza od systemu. Aktywując KMS i potem WMC usunęło aktywację KMS, bo już wydali update naprawiający lukę na permanentnie aktywowany system przy użyciu klucza WMC. Żeby teraz mieć aktywowany na stałe system z WMC, to trzeba najpierw aktywować system oryginalnym kluczem a nie KMS. Potem dodać WMC i aktywować kluczem WMC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej