Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 RTM
Mefi:
Jestem ciekaw po co stery do Wifi mi od Visty nie potrzeba sterów do Wifi i wszystko działa
Spiro:
Witam, nie 3 dni temu wyslalem 2 maile o klucze i nadal nie dostalem klucza zwrotnego, może ktos z drogich forumowiczów zamowił wiecej niż jeden i moglby podeslac mi ten nieuzywany na priv:)
Dzieki!
igbron:
Wysłałem Ci na priv.
BC:
--- Cytat: adam998 w 22 Listopad 2012, 15:45:46 ---
--- Cytat: BC w 22 Listopad 2012, 00:42:47 ---Zainstalowałem na próbę Windows 8 na ASUS EEE PC 904 HD model z roku 2008.
Mam wszystkie sterowniki oprócz tego do karty graficznej.
Na systemowym sterowniku jest tylko 800x600 i się nie da pracować.
Proszę o pomoc.
Specyfikacja laptopa - http://pl.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_904HD/#specifications
Moje zmiany konfiguracji to nie 1 a 2 GB ramu i za niedługo też 1 TB dysk.
--- Koniec cytatu ---
Witam
Mam taki sam problem ASUS Eee PC1000H wszystkie sterowniki się zainstalowały oprócz WiFi. a Ty zainstalowałeś jakiś sterownik do WiFi ? natomiast jeśli chodzi o grafikę to i tak chyba będzie problem ponieważ w8 wymaga rozdzielczość 1024x800 żeby metro działało a na tym moim lapku jak i Twoim pewnie po zainstalowaniu sterownika od w7 mam rozdzielczość 1024x768. Może ktoś cos doradzi przynajmniej ten ster do WiFi
--- Koniec cytatu ---
WiFi mam (Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter) a sterownik grafiki do Windows 7 nie działa bo on jest tylko kompatybilny Vista/7
a max rozdzielczość to u mnie 1024x600 a 1024x768 to się obraz nie mieści na ekranie trzeba go przesuwać za pomocą myszki.
slawek1219:
Witam.
Tez czekam już tydzień na ten kod i nic.
Można prosić jak ktoś ma.Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej