Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 RTM

<< < (62/77) > >>

Mefi:
wiecie co zauważyłem aktywując system na samym początku / zanim zrobimy aktualizacje to ta aktywacja przestaje działać
i trzeba aktywować jeszcze raz :( nie wiem jak dalej ale może tylko teraz tak jest bo np jakaś aktualizacja zmienia coś w tym systemie aktywacji ;p

Spiro:
działa ten aktywator jak nalezy ?

Mefi:
ok więc tak polecam najpierw zainstalowanie aktualizacji te co są na samym początku po świeżej instalacji systemu ich chyba jest z 15 max ja tak miałem chyba bo dochodzi jeszcze wejście na karty sim, kamerka, touchpad i takie tam / lapek na pc może być inaczej ogólnie u każdego ;p

i jak zainstaluje się to wszystko to aktywować można i jak na razie trzyma się i działa wszystko ;)

Select:
U mnie działa. Tylko się boję logować do Liva bo szkoda by było jak by mi konto zbanowali. Za dużo tam mam. Kurcze trzeba będzie pod choinkę upgrejta sobie zapodać :)

Mefi:

--- Cytat: Select w 07 Listopad 2012, 20:21:11 ---U mnie działa. Tylko się boję logować do Liva bo szkoda by było jak by mi konto zbanowali. Za dużo tam mam. Kurcze trzeba będzie pod choinkę upgrejta sobie zapodać :)

--- Koniec cytatu ---
Ja jestem ciągle zalogowany i jak na razie jest dobrze (ale boje się też ) też chyba pod choinkę sobie sprawię ponieważ stwierdzam ze warto lub kto wie będzie promocja tak jak było z Vistą ze rok za darmo można było dostać tylko tza było zapłacić jak dobrze pamiętam za przesyłkę a dostawało się Vistę Ultimate x32 lub x64 + Windows Server jakaś tam wersja + książka
co do systemu to warto ale mam jeden problem nie działa mi Poczta Kafelkowa :( mam komunikat ( Nie można połączyć tego konta z kolejnymi urządzeniami. Najpierw usuń inne urządzenie (z pomocą administratora systemu lub usługodawcy internetowego)
nie miałem tego jak był świeży system a na innym PC nie aktywnym też jest taki problem
takie coś mam w  ' Poczta, Kontakty '

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej