Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 RTM

<< < (59/77) > >>

Alastis:

--- Cytat: krzysztof7272 w 30 Października 2012, 06:22:07 ---Witam.
Czy znajdę gdzieś działające linki do windows 8 pro? Próbowałem pobrać z tych, które są zamieszczone wcześniej ale  prawdopodobnie wygasły.

--- Koniec cytatu ---

Proponuje chomika albo torrenta

kostykiewicz:

Czy znajdę gdzieś działające linki do windows 8 pro? Próbowałem pobrać z tych, które są zamieszczone wcześniej ale  prawdopodobnie wygasły.

--- Koniec cytatu ---

Ale uwazaj z jakiego zrodla pobierasz bo nie jestes pewien czy nie byl modygikowany obraz plyty. :) nie podam ci adresu bo takiego nie posiadam, pobieralem z msdnaa majac pewnosc ze obraz bedzie czysty w 100% i nikt go nie modyfikowal.

krzysztof7272:

--- Cytat: kostykiewicz w 30 Października 2012, 10:27:53 ---

--- Koniec cytatu ---

Ale uwazaj z jakiego zrodla pobierasz bo nie jestes pewien czy nie byl modygikowany obraz plyty. :) nie podam ci adresu bo takiego nie posiadam, pobieralem z msdnaa majac pewnosc ze obraz bedzie czysty w 100% i nikt go nie modyfikowal.

--- Koniec cytatu ---

Pamiętam o tym i przed instalacją sprawdzę sumy kontrolne

kreon:
 nvm

Madzia:
Ściągasz ten aktywator, uruchamiasz w trybie administratora i dalej wszystko samo się robi. System jest aktywowany trwale.

--- Cytat: kostykiewicz w 30 Października 2012, 00:38:51 ---Aktywator: http://turbobit.net/f04e4se1nb03.html
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej