Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 RTM
freak78:
--- Cytat: kostykiewicz w 29 Października 2012, 02:30:53 ---http://www.youtube.com/watch?v=XvtAFLg9OCg
--- Koniec cytatu ---
Witam, fajnie, a mam właśnie ten aktywator, po pracy go trzeba sprawdzić, niby jest do wszystkich windowsów 8 łącznie z server 2012, ciekawe czy jest trojan free :)
Jest gitara, aktywator działa, trwale aktywował system enterprise x64 :)
Alastis:
--- Cytat: freak78 w 29 Października 2012, 12:15:01 ---
--- Cytat: kostykiewicz w 29 Października 2012, 02:30:53 ---http://www.youtube.com/watch?v=XvtAFLg9OCg
--- Koniec cytatu ---
Witam, fajnie, a mam właśnie ten aktywator, po pracy go trzeba sprawdzić, niby jest do wszystkich windowsów 8 łącznie z server 2012, ciekawe czy jest trojan free :)
Jest gitara, aktywator działa, trwale aktywował system enterprise x64 :)
--- Koniec cytatu ---
a u mnie nie działa po uruchumieniu mam czarny ekran testowałem na dwóch wersjach i nic :( jakies rady
zależy mi zwłaszcza na windows 8 bo wersje pro pack już mam a bez aktywacji nie zainstaluje tego dodatku
freak78:
tutaj: Usunięto ze względu na malware jest jeszcze inny aktywator, można spróbować :) ja go nie sprawdzałem, zadziałał mi ten podany wcześniej.
Alastis:
--- Cytat: freak78 w 29 Października 2012, 18:02:29 ---tutaj: Usunięto ze względu na malware jest jeszcze inny aktywator, można spróbować :) ja go nie sprawdzałem, zadziałał mi ten podany wcześniej.
--- Koniec cytatu ---
Odradzam, po restarcie systemu, wywaliło mi windowsa dysk został zablokowany i była konieczna reinstalacja.
freak78:
--- Cytat: Alastis w 29 Października 2012, 18:41:29 ---
--- Cytat: freak78 w 29 Października 2012, 18:02:29 ---tutaj: Usunięto ze względu na malware jest jeszcze inny aktywator, można spróbować :) ja go nie sprawdzałem, zadziałał mi ten podany wcześniej.
--- Koniec cytatu ---
Odradzam, po restarcie systemu, wywaliło mi windowsa dysk został zablokowany i była konieczna reinstalacja.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, dobrze wiedzieć, niby są w nim wirusy, poza tym nie wiem, jak te aktywatory będą działać z biosami UEFI, ja mam zwykły bios, może tu leżeć problem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej