Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 RTM
freak78:
--- Cytat: loituma w 24 Sierpnia 2012, 11:02:21 ---Kurrrrcze! A ja robię już chyba 6 podejście do ósemki i jakoś nie mogę się przekonać. Jakieś takie uczucia ambiwalentne mam ;D
Za stary się już robię, czy co ???
(uczucie ambiwalentne - tłumaczę dla młodszego grona forum - to takie uczucie, jak twoja teściowa, wjeżdża twoim nowym jaguarem w... przepaść)
--- Koniec cytatu ---
8semka jest okej, trzeba się przyzwyczaić, ale wkurza mnie wbudowany flash w ie10, przez niego ie10 się sypie czasami, chodzi o ie10 w desktop, ie10 w metro UI się nie sypie...
Co do uczucia ambiwalentnego lepiej bym tego nie ujął :) też czasami mam takie uczucie do róznych rzeczy:)
Spiro:
witam, czy nadal mozna aktywować przez telefon :)?
Alastis:
znalazłem rozwiązanie na oglądanie filmow z windows 8 na xbox 360 rozwiązaniem jest nowy soft dla tej konsoli który testuje działa ladnie nie mowiac o IE 10 dla xboxa chociaż sa spore braki :) chociaż widze co miał ms na myśli mowiac o intergracji produktów. w dniu premiery będzie to naprawdę cos :)
pionner:
A swoją drogą jak z przywracaniem startu u was? Skopiowałem explorer.exe z Dev Preview, jest guzik start, ale nie działa.. Jakieś propozycje?
Mondek:
Słuchajcie ,a ja zadam takie pytanie ??
Po otwarciu menedżera urządzeń > karty sieciowe , też macie ich 2.
Jedna to wiem moja_ Intel Gigabit, a ta druga to karta sieciowa debugowania jądra firmy Microsoft.
Właśnie co to jest??
Czy można tą kartę wyłączyć lub odinstalować -czy będzie to bezpieczne??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej