Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Release Preview torrent

<< < (2/10) > >>

gf2103:

--- Cytat: igbron w 30 Maj 2012, 07:02:23 ---Widzę, że nie nauczyłeś się niczego, po godnych pożałowania wymianie zdań z pewnym użytkownikiem swego czasu, gdzie nie było w tej paplaninie sensu i w ogóle nie na temat. Nawet zwrócenie Tobie uwagi przez moderatorem nie sprowadziło Ciebie logicznego myślenia. Ale na naukę zawsze jest czas i nigdy nie jest za późno. Powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

W pełni się zgadzam z przedmówcą i proponuję aby zaczął od siebie.

igbron:
Przykro mi, że nie dbasz o poprawność pisania w ojczystym języku. A tak na marginesie nazwiska piszemy z dużej litery, nie dr miodek, a prof. Miodek. Poprawna pisownia świadczy o kulturze piszącego. I nie muszą Ciebie ponosić nieuzasadnione nerwy z powodu moich życzliwych uwag. Masz rację, to będzie ostatnia taka uwaga, bo jak widzę jesteś już nie reformowalny. Pozdrawiam. ::)

Jaszczur:
Kolego igbron. Chcesz wytykać komuś błędy to zacznij od siebie. Taka moja uwaga: "nie" z przymiotnikami piszemy łącznie...

Windowsik:
Ja mam pytanie czy jest już dostępna paczka językowa zawierająca język polski dla wydania Windows 8 Release Preview ?
Chciałbym sobie go pobrać i zainstalować ale bez wersji PL trochę ciężko bo nie jestem specjalistą w językach obcych  :-[

kamiton:
nie ma pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej