Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 Consumer Preview Final Build
fazzi:
Ale masz zbyt radykalne osądy i po każdym jeździsz. Nie odpowiesz normalnie tylko atakujesz i najeżdżasz. Proszę Administratora i Moderatorów o rozważenie tego problemu. Albo zachowujemy pewną kulturę i poszanowanie dla nowych i niedoświadczonych użytkowników, albo odejdą oni na inne fora. Zastanówmy się czy warto marnować to forum - w końcu ma już swoją historię i każdy z nas wiele mu zawdzięcza.
Kolego @kamiton mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz bo nie to mam na celu - badź tylko wyrozumialszy, nie wyśmiewaj i nie najeżadżaj na każdego.
kamiton:
--- Cytat: fazzi w 01 Marzec 2012, 22:45:33 ---Ale masz zbyt radykalne osądy i po każdym jeździsz. Nie odpowiesz normalnie tylko atakujesz i najeżdżasz. Proszę Administratora i Moderatorów o rozważenie tego problemu. Albo zachowujemy pewną kulturę i poszanowanie dla nowych i niedoświadczonych użytkowników, albo odejdą oni na inne fora. Zastanówmy się czy warto marnować to forum - w końcu ma już swoją historię i każdy z nas wiele mu zawdzięcza.
Kolego @kamiton mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz bo nie to mam na celu - badź tylko wyrozumialszy, nie wyśmiewaj i nie najeżadżaj na każdego.
--- Koniec cytatu ---
podlinkuj mnie kiedy to na ciebie tak napisałem bo jakos sobie nie przypominam
fazzi:
Nie chodzi tylko o mnie.
--- Cytat: kamiton w 01 Marzec 2012, 22:40:09 ---
dzieci przyszły i sie zalą - sa inne fora od tego typu zal.pl jak juz wsponimałem ewentualnie http://www.fejsik.pl/Wystartowal-Facebook-dla-dzieci-Zalozysz-im-konto-a578
--- Koniec cytatu ---
A jeśli chcesz to masz powyżej cytat który jest poniżej pewnego poziomu.
Więcej pisał na ten temat nie będę - nie chcę się kłócić tylko zwrócić uwagę. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam - nie miałem takiego celu.
Jeśli Zarząd Forum uważa iż nie mam racji to oddaję się do dyspozycji i proszę o ukaranie.
kamiton:
napisałem tak jak jest - nic poza tym. jeżeli cie to uraziło to wybacz.kazdy jest jaki jest a ja jestem niestety taki jaki lubie - kontrowersyjny - oczywiscie czasami.
fazzi dajemy na luz - jak lubisz moge cie wychłostac hehe :)
fazzi:
Aż taki perwers to nie jestem @kamiton ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej