Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 Consumer Preview Final Build
mati150_92:
igbron hehe no święta prawda i powiem ci szczerze że ja raczej formata nie zrobię dla tego windowsa wgl nie jest praktyczny dla osób które posiadają klawiaturę i myszkę taka prawda
JKCovers:
Jakaś lipa. Po instalacji Win 8 jednak straciłem głównego Windowsa 7 :/. Właśnie jestem po ponownej instalacji Windows 7.
Matrixx:
--- Cytat: Grechu w 01 Marzec 2012, 16:42:31 ---Po co Wy chcecie wyłączać Metro? Przecież od W8 tak będzie wyglądał każdy Windows, trzeba się do tego przyzwyczaić a nie wyłączać.
--- Koniec cytatu ---
to mnie pocieszyles ^^ tyle czekania na nowy system a tu taki babol, tabletu raczej nie kupie a ten nowy wyglad 8 "metro" To wyglada jak kupa z uszami, jesli tak ma wygladac nowy super fajny windows to sie przeliczyli i sprzedarz tego przyniesie straty i zaliczy faila tak jak vista
igbron:
Dzięki za szczerość dla "mati150_92", cieszę się, ze podzielasz mój skromny pogląd. Tyle było oczekiwań i nadziei na inaugurację ósemki, a jak widzę to była wielka klapa i w pewnym sensie niewypał. Miejmy nadzieję że po krytycznych uwagach testerów, zajdzie znacząca zmiana w finalnym wydaniu Windows 8 na PC.
Mistol:
No szkoda że się nastawiają z tym Windowsem tylko na tablety.Myślałem że będzie to system również na blaszaki i będzie można przy instalacji wybrać sobie czy zainstalujemy system na tableta czy na PC.Żałuję że postawiłem jako główny system ale na szczęście mam kopię Windowsa 7 zrobioną Nortonem Ghostem.Zaraz sobie przywrócę!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej