Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Consumer Preview Final Build

<< < (13/30) > >>

miron:

--- Cytat: mati150_92 w 01 Marzec 2012, 16:21:00 ---kamiton wcale się nie użalam tylko stwierdzam fakty. Widzę że nie jesteś obiektywny bo tobie się wydaje że to co nowe musi być zajebiste. No prawda jest taka że Microsoft nie pomyślał o PC tylko o tabletach i raczej wątpię że wszyscy będą kupować tablety na potęgę.

--- Koniec cytatu ---
Mati, masz racje.  ;)

Grechu:
Po co Wy chcecie wyłączać Metro? Przecież od W8 tak będzie wyglądał każdy Windows, trzeba się do tego przyzwyczaić a nie wyłączać.

mati150_92:
Kamiton ja tylko podważam twoją argumentacje że Win8 jest łatwy może i na 1 oko widać że jest łatwe ale teraz już mamy w windowsie 3 okno panelu sterowania ^^ jaki w tym sens ? Microsoft mógł inaczej rozdzielić funkcje tak żeby i Pcciarzom było dobrze i tabletowcą niestety na konferencji w Barcelonie wszystkim przysłaniały oczy tablety a gdzie był pc ? Każdy kto śledzi doniesienia od MS czy z portali technicznych dobrze wie że ciągle był poruszany temat Tabletów. Pamiętam pół roku po wydaniu 7 były newsy że 8 będzie specjalnie dla graczy jakieś ułatwienia i wgl gdzie to jest ? Xbox live to ma być to coś dla graczy ? Mhy no ja nie mam pytań a to przełączanie się pomiędzy otwartymi oknami jak zamknąć okno jak cofnąć się ? Przecież to takie uciążliwe skróty klawiszowe nie działający Esc ciągłe używanie Windows Key+ Tab lub samego WK ^^? Gdzie tu ta prostota ja się pytam nawet żeby wejść w komputer to teraz już nie wystarczy wejść na pulpicie tylko trzeba najpierw w Metro a później dopiero w niego.

igbron:
Szanowni Panowie eksperci, tak namieszaliście w głowach zwykłych użytkowników, że chyba dalsza Wasza wymiana poglądów na ten temat i w tej formie, mija się z celem. Po przeczytaniu Waszych wywodów co jest lepsze, a co jest gorsze, na pewno nie doinstaluję nowego systemu do posiadanej siódemki, aż nie ustalicie między sobą klarownych i zrozumiałych opinii podczas testowania Windows 8.

Madzia:

--- Cytat: Grechu w 01 Marzec 2012, 16:42:31 ---Po co Wy chcecie wyłączać Metro? Przecież od W8 tak będzie wyglądał każdy Windows, trzeba się do tego przyzwyczaić a nie wyłączać.

--- Koniec cytatu ---
Nic nie trzeba. Wystarczy Metro w Warszawie :D Na komputerze nie jest potrzebne :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej