Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 Consumer Preview Final Build
Madzia:
--- Cytat: kamiton w 01 Marzec 2012, 08:32:54 ---
--- Cytat: Madzia w 01 Marzec 2012, 00:10:25 ---Nie mogę zainstalować na 4 letnim laptopie :-\ Instalator nie widzi dysku i chce jakieś sterowniki. Dziwne, bo Developer Preview instalował się bez problemu.
--- Koniec cytatu ---
hmm. instalacja z pendrive nie wola o sterowniki. Dziwne bo Developer Preview z dvd tez wola o takie -sam o tym pisalem ,na poczciwym lapku nie wolal a na stacjonarnym mialem sporo problemow.
Ten tez z dvd na stacjonarnym chcial,z pena polecial bez problemow.
--- Koniec cytatu ---
Z pena jest to samo. Ratunku!!!
kamiton:
to w biosie kombinuj z ustawieniami dysku
freak78:
--- Cytuj ---Przecież Metro trzeba wyłączyć i masz normalnego Windowsa.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion\Explorer wartość klucza RPEnabled z 1 na 0
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion\Explorer wartość klucza RPEnabled z 1 na 0
--- Koniec cytatu ---
WItam, nie miałem pkazji testować, dopiero sys mi się ściąga, ale zdaje się że zmiana w rejestrze nie działa już, gdzieś czytałem o tym, jesli tak to trzeba będzie podmienić pliki dll z poprzedniego buildu i spróbować...
Portal:
a jak wejsc do rejestru w tej 8 ? :) to chetnie to wypróbuje i powiem czy dziala
Madzia:
--- Cytat: kamiton w 01 Marzec 2012, 12:55:24 ---to w biosie kombinuj z ustawieniami dysku
--- Koniec cytatu ---
Ale co mam kombinować, jak tam nie ma co kombinować?
--- Cytat: Portal w 01 Marzec 2012, 13:09:01 ---a jak wejsc do rejestru w tej 8 ? :) to chetnie to wypróbuje i powiem czy dziala
--- Koniec cytatu ---
run -> regedit
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej