Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Consumer Preview Final Build

<< < (24/30) > >>

Mondek:

--- Cytat: igbron w 02 Marzec 2012, 22:21:31 ---Chyba nie ma nic gorszego, jak na siłę ulepszanie we własnym zakresie, tego co stworzyli w MS,  Oczywiście jest to tylko moja opinia, nie sugerująca innym, że mają myśleć tak samo jak ja. 8)

--- Koniec cytatu ---
Zgadza się kolego ,do wszystkiego idzie się przyzwyczaić, a to co nowe zawsze nie wiadome.
Zawsze można dostosować do własnych potrzeb.
Podobnie jak z kobietą we własnym łóżku :)  - trochę czasu i człowiek  przywyknie i nie narzeka. ;D
W sumie nie jest tak najgorzej- metro da się przeżyć i nie jest takie złe, a wiadomo to coś nowego i narzekać trochę trzeba.

adgjm:
Czy w Windows 8 zlikwidowali tryb uśpienia?U mnie nie działa jeszcze zmiana jasności ekranu.

mati150_92:
Madza nie do końca to ten sam start gdy mam np. włączoną Mozille i wchodzę w start i dalej np. komputer to otwiera okienko ale nie przed mozilla tylko za nią i znów trzeba kliknąć na pasek żeby wywołać okienko. ;/ A nie po to powstaje nowy system żeby instalować 15 dodatków które cofną nas do 7 powinien być taki jak 7 żeby każdy był zadowolony ;/

kamiton:

--- Cytat: mati150_92 w 03 Marzec 2012, 12:02:27 ---Madza nie do końca to ten sam start gdy mam np. włączoną Mozille i wchodzę w start i dalej np. komputer to otwiera okienko ale nie przed mozilla tylko za nią i znów trzeba kliknąć na pasek żeby wywołać okienko. ;/ A nie po to powstaje nowy system żeby instalować 15 dodatków które cofną nas do 7 powinien być taki jak 7 żeby każdy był zadowolony ;/

--- Koniec cytatu ---

no nie do konca - windows 8 powstał głównie w oparciu na dotykowe panele - i jak to sie ma do komputera dotykowego - gdzie ja np. nie chce miec klawiatury i myszki ?

mati150_92:
nie chodzi mi teraz o dotykowce. A mam pytanie gdy włączam kompa ciągle mi pokazuje wybór albo 8 albo jakiegoś innego systemu jak ten wybór wyłączyć ? W msconfig widnieje tylko Windows 8 ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej