Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - tylko jedna beta, tylko jedno RC

<< < (3/7) > >>

Matrixx:
to juz za 3 miesiace tylko ciekawe jaki postęp bedzie poczekamy :)

gothmori:

--- Cytat: tbgkol w 31 Styczeń 2009, 08:28:53 ---

Tyle, że o ty, że będzie jedna beta, to wiadomo od dawna.

--- Koniec cytatu ---

owszem ale wszechobecne były domniemania że będzie i druga beta... z resztą z jedną betą to byla niepotwierdzona plotka ;] mnóstwo serwisów o tym trąbiło

Camis:

--- Cytat: gregor_y w 31 Styczeń 2009, 14:17:06 ---ale jesli jeszcze troszke zwiekszą stabilnosc + szybkosc systemu to cienko widze przyszłosc Mac OS X i Linuxa...

--- Koniec cytatu ---

Dokladnie, ja jestem w szoku, linuxa juz kompletnie porzucilem, a uzywalem z przerwami od 1998r... Teraz mam tylko w7 od 6 grudnia na HDD  ;D

Super system, mac os czasami uzywam i jest IMHO lepszy od Linuxa, sprawniej mi sie na nim pracuje. Zreszta w USA linuxa ma niecaly 0.83%, mac os 9.93% & windows 88.26%

Zbujc4:

--- Cytuj ---Zreszta w USA linuxa ma niecaly 0.83%, mac os 9.93% & windows 88.26%
--- Koniec cytatu ---

Nie patrz się na Stany bo nie tylko nimi żyjemy :)

Windowsa używa duża większość ponieważ Microsoft włożył pełno hajsu w reklamę co im dało jeszcze większe korzyści.
Ludzie nie używają linux'a dlatego, że:
1) jest za darmo - z reguły przekonania ludzi to darmowy - chv**wy
2) linux  nabrał sobie zdania systemu bardzo trudnego do instalacji czegokolwiek, konfiguracji itp.

A co do MAC os'a wydaje mi się że nie ludzie nie używają go dlatego iż kupić PCta apple trzeba wydać trochę siana, a OSy działające na zwykłych IBM'ach nie sprawują się tak jak powinny i dlatego odstrasza to ludzi.

Po prostu ludzie się do Windowsa przyzwyczaili i tak pozostanie ;)

/off :P

michau:
Czekamy do kwietnia. Szkoda trochę bo się nastawiłem na kolejną Betę i na jeszcze lepsze zmiany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej