Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 7025 do pobrania

<< < (10/12) > >>

Hadron:
Buehehehehe... nick ani podpis pod nim o niczym nie świadczy a oprócz tego to Ty sam napisałeś dosłownie "SPALCZAĆ" więc się nie czepiaj. Dalej: nie interesuje mnie to, co testowałeś, liczy się, że był to Windows; wiem co to metafora; znam wielu "pieprzonych linuxiarzy"; nabijasz punkty żeby mieć wyższą rangę (przynajmniej tekst pod nickiem); nie będę robił z siebie głupca i skończę tą bezsensowną "rozmowę" bo nic innego mi nie pozostało. Jeśli ktoś miałby jakieś zażalenia to niech to wygarnie ale powodów nie dostrzegam.

Proszę o zamknięcie tematu.

gothmori:
nie pisałem nic o twoim nicku ;p
Ludzie czy wy czytacie ze zrozumieniem?
a za wyższą rangę są nagrody?
to tylko gwiazdka x|

tbgkol:

--- Cytat: gothmori w 31 Styczeń 2009, 21:17:45 ---"piepszonym linuxiarzem" wziąłem w cudzysłów nie bez powodu... skoro nie rozumiesz o czym pisze to skończmy xD

miałem serwera 2008 ;] miałem wersję RC ;] i testowałem finalną ("promocyjnie" od miętkiego wraz z vistą z umową na rok przyszła ;])
Testowałem w wersji normalnej i core...
tylko prosze nie wyskakuj że nie ma czegoś takiego jak wersja normalna tylko enterprise itd... bo nie o edycje mi chodzi xDDDD

"rasizm użytkowników linuxa"

yyy... czy Ty aby na pewno wiesz co to metafora?

podam przykład:
złamana noga - idąc Twoim tokiem myślenia to byłoby to wyrażenie metaforą wyrażenia: złamana ręka...
jedno i drugie to kończyna no nie?
przeczytaj w encyklopedii co to rasizm i co to szowinizm ;p zauważysz że rasizm to jedna z form szowinizmu i że twoja metafora to masło maślane ;p

nabijam posty? przypuśćmy (zupełnie hipotetycznie) że tak ;] nabijam, ale w jakim celu?

"Po trzecie, jak ktoś chce (cytuję) "SPALCZAĆ wyrazy" to niech to robi gdzie indziej"
→IdiotBoy wybacz ale nie zauważyłem przy Twoim nicku napisu moderator... administrator też nie...

Wiecie co? skończmy tą niepotrzebną dyskusję bo trwać może ona do końca świata... o zgrozo jeszcze by się w coś większego przerodziła.. a po co?

--- Koniec cytatu ---

No ale to twoje zdanie o jak o tobie myślimy.

Mówisz o win2k8. Mnie się bardzo spodobał i nie wiem dlaczego sądzisz, że jest gówniany? A widziałeś VS?

Tak wiem co to metafora. I to co podałem to też metafora. Rasizm uzytkowników polega na tym, że uważają że linuks jest najlepszy a inne system są be. Przyjmijmy, że Linux to biali, Windows to czarni, Mac OS to żółci. No to jeżeli Linuxowcy uważają się za najlepszych i że inne systemy to dno, to tak jakby dyskryminowali rasowo, jako że prezentują białych, czarnych i zółtych.

Nabijasz w celu mienia jak najwyższej rangi. Jakbyś nie chcial nabijać, to byś poszedł na spamowisko i pisał w kilku tematach bez sensu, tylko żeby pisać dla swej satysfakcji. Ale ty piszesz w normalnych dzialach i do tego te twoje odpowiedzi niektóre są bez sensu więc to jest: nabijanie.

Temat jak najbardziej do zamknięcia albo i nawet cały do usunięcia, no chyba że ty gothmori nie chcesz, żeby to usuwać bo ci spadnie ranga?

Jooseph:
Lódzje, weście ićcie stond. Wszystcy po koleji g**** wiecje... nie mófi sie fejk ani fake tylko sie muwi rze to jest wersia znułkowana. Tak na torrentah piszom.

Kopara mi normalnie na widok tej dyskusji opada. Mieliśmy gadać o nowych buildach, a nie kłócić się o poprawność wymowy niektórych "ludzióf".

japan:

--- Cytat: Jooseph w 01 Luty 2009, 00:55:48 ---Lódzje, weście ićcie stond. Wszystcy po koleji g**** wiecje... nie mófi sie fejk ani fake tylko sie muwi rze to jest wersia znułkowana. Tak na torrentah piszom.

--- Koniec cytatu ---
Dobry Boże [w którego nie wierzę]... pozwól mi zrozumieć i uwierzyć, że to była tylko ironia wyśmiewająca te wyżej zawarte niepoważne (delikatnie rzecz ujmując) posty, że to nie było na serio...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej