Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 7025 do pobrania

<< < (8/12) > >>

tbgkol:

--- Cytat: gothmori w 31 Styczeń 2009, 16:04:47 ---a co w tym żałosnego?
mi się wydaje że tą Waszą frustrację powoduje pewna skłonność do strachu przed tym co nieznane...
w teori brzmi to śmiesznie ale jest zaskakująco logiczne ;]
chodzi o to że (jak wiadomo)  nie jestem entuzjastą windowsa - czyli dla Was "piepszonym linuxiarzem" - choc w rzeczywistości mój entuzjazm jest znacznie szerszy i nie ogranicza sie tylko do linuxa w kwestii systemów operacyjnych ale mniejsza o to :)
skoro przeprawiam słowo które dotyczy czegoś co jest obiektem Waszego entuzjazmu to domyślacie się że ma to złośliwy cel - co jest nieprawdą. Bo dla Was jestem wrogiem przez to że korzystam z innego systemu operacyjnego - spójrzcie na siebie - czy to nie śmieszne? nie mam na myśli wszystkich forumowiczów bo fajnie mi się pisało m.in z ziebalem i lukasem :)

--- Koniec cytatu ---

Żałosne jest to, że podniecasz się słowem "fejk", bo to jest podniecanie się, jeżeli piszesz to dwa razy i myślisz, że rozbawisz innych swoim głupawym słownictwem. A tak wogóle to nie wiedziałem, że używasz linuksa i nic do niego nie mam, ale mam do rasistów, którzy uważają wyższość linuksa nad wszystkimi OSami.A wogóle to z ciebie filozof jak z koziej dupy trąba.

gothmori:

--- Cytat: tbgkol w 31 Styczeń 2009, 17:15:32 ---
--- Cytat: gothmori w 31 Styczeń 2009, 16:04:47 ---a co w tym żałosnego?
mi się wydaje że tą Waszą frustrację powoduje pewna skłonność do strachu przed tym co nieznane...
w teori brzmi to śmiesznie ale jest zaskakująco logiczne ;]
chodzi o to że (jak wiadomo)  nie jestem entuzjastą windowsa - czyli dla Was "piepszonym linuxiarzem" - choc w rzeczywistości mój entuzjazm jest znacznie szerszy i nie ogranicza sie tylko do linuxa w kwestii systemów operacyjnych ale mniejsza o to :)
skoro przeprawiam słowo które dotyczy czegoś co jest obiektem Waszego entuzjazmu to domyślacie się że ma to złośliwy cel - co jest nieprawdą. Bo dla Was jestem wrogiem przez to że korzystam z innego systemu operacyjnego - spójrzcie na siebie - czy to nie śmieszne? nie mam na myśli wszystkich forumowiczów bo fajnie mi się pisało m.in z ziebalem i lukasem :)

--- Koniec cytatu ---

Żałosne jest to, że podniecasz się słowem "fejk", bo to jest podniecanie się, jeżeli piszesz to dwa razy i myślisz, że rozbawisz innych swoim głupawym słownictwem. A tak wogóle to nie wiedziałem, że używasz linuksa i nic do niego nie mam, ale mam do rasistów, którzy uważają wyższość linuksa nad wszystkimi OSami.A wogóle to z ciebie filozof jak z koziej dupy trąba.

--- Koniec cytatu ---

podniecam się po pisze 2 razy? oj... czy ty wiesz co oznaza słowo podniecenie? z tego co tu piszesz można wywnioskować że nie... podniecenie =/= pisanie "to dwa razy"

dla jasności zacytuje: "bo to jest podniecanie się, jeżeli piszesz to dwa razy" nie kryję, tekst mnie rozśmieszył... ale chyba gimnzjum jeszce nie masz za sobą...

"A tak wogóle to nie wiedziałem, że używasz linuksa i nic do niego nie mam, ale mam do rasistów, którzy uważają wyższość linuksa nad wszystkimi OSami"

w tym tekście sam sobie zaprzeczasz ;] skoro nie wiesz z czego korzystam to czemu sugerujesz że uznaje wyższość linuxa? i jeszcze jedno... nie znasz znaczenia słowa rasizm... chłopie, władasz słownictwem którego nie rozumiesz a piszesz do mnie coś takiego: " z ciebie filozof jak z koziej dupy trąba."

co do linuxa to oprócz niego testowałem qnx'a, solarisa, minixa,bsd, syllable, reacta... i podobają mi się te projekty więc nie można mi zarzucić szowinizmu - chyba tego słowa chciałeś użyć zamiast rasizmu tylko kurcze oobawiam się że i jego znaczenia nie znasz ;/

Microsoftu nie lubię nie tylko dlatego że sprzedaje gó***ny soft ale i przez filozofie i sposób w jaki wraz z apple doszli do sukcesu... ale zapewne nawet nie znasz historii tych korporacji.. na youtube znajdziesz nawet filmy na ten temat...

→gregor_y nie wiem czy zauważyłeś że to co piszesz spływa po mnie..
zobacz chłopie ile Ty masz minusów... wnioskuję z nich że większość forumowiczów ma Cię dosyć ;/ ale głupi wiek z czasem przejdzie ;] pójdziesz do gimnazjum, potem liceum i przejdzie Ci głupi wiek... ;p strasznie głupi... ;/

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 31 Styczeń 2009, 18:29:39 ---→gregor_y nie wiem czy zauważyłeś że to co piszesz spływa po mnie..
zobacz chłopie ile Ty masz minusów... wnioskuję z nich że większość forumowiczów ma Cię dosyć ;/ ale głupi wiek z czasem przejdzie ;] pójdziesz do gimnazjum, potem liceum i przejdzie Ci głupi wiek... ;p strasznie głupi... ;/

--- Koniec cytatu ---

Nic po tobie nie spływa gdyby tak było nie walił bys tak długich postów  ;D

umcs:
I po co wasza krytyka. Wymyślił sobie chłopak neologizm i tyle. Ja też tak często robię bo nie lubię kiedy "coś się inaczej pisze a inaczej czyta". To wcale nie jest kaleczenie języka ani Polskiego ani Angielskiego a jeśli tak to może warto wprowadzic pod groźbą bana zasadę, która będzie mówić o tym, że nie można spolszczac obcych wyrazow i wroci do formy computer.

w czasie pisania posta cos mi sie stalo y jeyzkiem w pryegldarce i nie moge uyzwac polskich ynakow. ???

ziebal:

--- Cytat: umcs w 31 Styczeń 2009, 18:55:14 ---
w czasie pisania posta cos mi sie stalo y jeyzkiem w pryegldarce i nie moge uyzwac polskich ynakow. ???

--- Koniec cytatu ---

Nacisnij Ctrl + Shift...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej