Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Beta 7025 do pobrania
Hadron:
--- Cytat: gothmori w 31 Styczeń 2009, 14:37:49 ---
--- Cytat: tbgkol w 31 Styczeń 2009, 08:39:37 ---
Koleś, ale ty jesteś śmieszny ;D fejk, haha, fejk. A tak naprawde, to nie wiem po co ty nabijasz te posty i tak każdy wie, że nie masz się niczym popisać to idziesz z głupotą naprzód. :P
--- Koniec cytatu ---
nie... nei zamierzam Cię naśladować... ;/
--- Koniec cytatu ---
To po co piszesz te "fejki"? Żałosne...
A co do Windows 7 7025 to jestem tego prawie pewny, że ten build nie ukaże się publicznie w necie, tak jak poprzednie: 7004, 7012, 7013, 7015 i 7016. I najlepszym rozwiązaniem będzie poczekać na wersję RC 1, chociaż nie wątpię, że wcześniej ukażą się jakieś inne kompilacje.
tbgkol:
--- Cytat: gothmori w 31 Styczeń 2009, 14:37:49 ---
--- Cytat: tbgkol w 31 Styczeń 2009, 08:39:37 ---
Koleś, ale ty jesteś śmieszny ;D fejk, haha, fejk. A tak naprawde, to nie wiem po co ty nabijasz te posty i tak każdy wie, że nie masz się niczym popisać to idziesz z głupotą naprzód. :P
--- Koniec cytatu ---
nie... nei zamierzam Cię naśladować... ;/
--- Koniec cytatu ---
Tak? Znajdź chociaż dwa posty w których powtarzam durnie spolszczone słowo i jeszcze myślę że to takie śmieszne, że gacie spadają.
gregor_y:
Konflikt tbgkol vs gothmori :D ;D
@Idiotboy ukaża się inne wersje ale nie dla nas :(
gothmori:
--- Cytat: IdiotBoy w 31 Styczeń 2009, 15:32:09 ---
To po co piszesz te "fejki"? Żałosne...
--- Koniec cytatu ---
a co w tym żałosnego?
mi się wydaje że tą Waszą frustrację powoduje pewna skłonność do strachu przed tym co nieznane...
w teori brzmi to śmiesznie ale jest zaskakująco logiczne ;]
chodzi o to że (jak wiadomo) nie jestem entuzjastą windowsa - czyli dla Was "piepszonym linuxiarzem" - choc w rzeczywistości mój entuzjazm jest znacznie szerszy i nie ogranicza sie tylko do linuxa w kwestii systemów operacyjnych ale mniejsza o to :)
skoro przeprawiam słowo które dotyczy czegoś co jest obiektem Waszego entuzjazmu to domyślacie się że ma to złośliwy cel - co jest nieprawdą. Bo dla Was jestem wrogiem przez to że korzystam z innego systemu operacyjnego - spójrzcie na siebie - czy to nie śmieszne? nie mam na myśli wszystkich forumowiczów bo fajnie mi się pisało m.in z ziebalem i lukasem :)
gregor_y:
@Gothmori pytasz się co w tym załosnego cóz gdzie tu zacząc...
1."mi się wydaje że tą Waszą frustrację powoduje pewna skłonność do strachu przed tym co nieznane..."
2."w teori brzmi to śmiesznie ale jest zaskakująco logiczne"
3."chodzi o to że (jak wiadomo) nie jestem entuzjastą windowsa - czyli dla Was "piepszonym linuxiarzem","Bo dla Was jestem wrogiem przez to że korzystam z innego systemu operacyjnego"
Ad1.Udajesz psychologa a jestes tylko "piepszonym Linuxiarzem"...
Ad2.W teori jestes chory skoro myślisz że logiczne jest kaleczenie jezyka polskiego jak i angielskiego...wymyslasz własne słowa...
Ad3.Wciskasz sobie że jestes wrogiem tylko dlatego że jestes użytkownikiem Linux to też jest załosne...skoro myślisz tak to w życiu realnym ilu masz przyjaciół 1 rączke jako dziewczyne? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej