Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Beta 7025 do pobrania
Hadron:
Ja już pobieram ale rozmiar mi się nie podoba, do wieczora powinno się zedrzeć z neta. Napiszę, czy to prawdziwa wersja czy jakiś gniot, chociaż podejrzewam, że jednak to drugie. I tak jak poprzednicy, proszę, że jeśli ktoś ściągnie to pierwszy to niech da wiadę.
gregor_y:
--- Cytat: IdiotBoy w 31 Styczeń 2009, 11:36:10 ---Ja już pobieram ale rozmiar mi się nie podoba, do wieczora powinno się zedrzeć z neta. Napiszę, czy to prawdziwa wersja czy jakiś gniot, chociaż podejrzewam, że jednak to drugie. I tak jak poprzednicy, proszę, że jeśli ktoś ściągnie to pierwszy to niech da wiadę.
--- Koniec cytatu ---
Sciągnołem jest to wersja 7000 chyba bez zadnych niespodzianek...potwierdzam nie jest to 7025 tylko 7000 która lepiej pobrac od M$...
Serkus na drugi raz sprawdz sam zanim dasz linki...albo poleci twoje prawo jajko i nigdy nie bedziesz miał syna tylko córki rozumiemy się? >:(
popuri11:
gregor_y dzięki za info za oszczędziłem czasu na ściąganie.
ziebal:
--- Cytat: tbgkol w 31 Styczeń 2009, 08:39:37 ---
Chyba fake, bo nic w Technecie się nie zmieniło. ;)
--- Koniec cytatu ---
W Technecie nie będzie takich buildów - tylko kluczowe wersje (Beta, RC, RTM)...
//Z jednym jajkiem też można...
gregor_y:
--- Cytat: ziebal w 31 Styczeń 2009, 11:41:37 ---//Z jednym jajkiem też można...
--- Koniec cytatu ---
Spoko z moim zamachem bedzie miał farta jak włoski zostaną :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej