Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 na 256MB RAM - Rozwiązanie!

<< < (5/7) > >>

gothmori:

--- Cytat: sCooBy^ w 30 Styczeń 2009, 01:24:01 ---
--- Cytat: gothmori w 30 Styczeń 2009, 01:20:22 ---→lukas_gab

wyjaśniłem xD ale trzeba minimum dedukcji aby to skumać ;]
po tym co napisałem można wywnioskować że to co jest w /etc to suma niezależnych struktur w przeciwieństwie do rejestru windowsa który jest jedną zwartą strukturą ;p

→sCooBy^

"A jakie to błędy mogą się tworzyć w najprostszej bazie danych jaka tylko jest możliwa??"

To Ty mi to powiedz xD
zaraz podeślę screen :)

→Vezimir

7 ma tak samo jak vista mechanizm który dostosowuje pożeranie ramu przez system ;p tzn. zwalnia miejsce na grę xD

--- Koniec cytatu ---

Wróć do mojego postu ;)

--- Koniec cytatu ---

poczekaj najpierw musze uruchomić 7'na na vboxie.. jeszcze chwilka...

lukas_gab:
@gothmori

alez rejestr jest tak samo luźny hak \etc - chyba nigdy go nie modyfikowałes ;p

gothmori:
już się uruchomił xDD dobra... teraz instaluję program do optymalizacji i konserwacji windowsa ;]

→lukas_gab luźny tzn?

sCooBy^:

--- Cytat: gothmori w 30 Styczeń 2009, 01:37:50 ---już się uruchomił xDD dobra... teraz instaluję program do optymalizacji i konserwacji windowsa ;]

→lukas_gab luźny tzn?

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli ten błąd ma być spowodowany programem do optymizacji rejestru to nie ma o czym pisać. Miej żal do producenta że skopał program. Albo brak wersji dla Windows 7.
Osobiście nie używam takich badziewi bo to nie dość że nic nie daje (rejestr) to jeszcze robi więcej szkud niż z tego pożytku.

gothmori:
nie... chodzi o ilość błedów jakie znajduje program w rejestrze ;] co prawda ten nie jest zgodny z 7 (żaden nie jest na razie) ale da prospekt tego jakie błędy mogą pojawić sie w rejesrze ;] jeśli to Cię nie zadowoli mogę pokazać xp ;]

zaraz będą screeny ;] wrzucę je w archiwum ;]

żeby nie było to są i z opisem ;];]

--- Kod: ---http://rapidshare.com/files/191349362/b__ae_dy_rejestru_w_7.tar.gz.html
--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej