Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Developer Preview Build 8102 do pobrania od 14 września

<< < (10/34) > >>

Madzia:
To jeszcze trzeba wyłączyć styl Metro w ekranie logowania, ekranie startu systemu i ekranie zamykania systemu. Jak to zrobić ???

luk4s:

--- Cytat: loituma w 16 Wrzesień 2011, 08:30:57 ---Jest opcja zmiany kolorków Metro czy jeszcze niema bo nie mogę namierzyć?

--- Koniec cytatu ---
rowniez jestem tego ciekawy. troche denerwuje ta zgnila zielen. juz wolałbym normalny, tradycyjny windowsowy niebieski. poza tym Metro UI... podoba mi się.

BTW. mam z 8 tylko jeden, ale upierdliwy problem - co 2 czy 3 uruchomienia systemu proces jądra pochlania mi procka w 50%. chłodzenie w lapku wyje glosniej a procek niepotrzebnie sie rozgrzewa.

TheSilencePL:

--- Cytat: Madzia w 15 Wrzesień 2011, 21:44:24 ---A gdzie ten twój artykuł ???

--- Koniec cytatu ---

A no tutaj: Klik!

kamiton:
ja akurat jestem zwollennikiem nowosci - mi sie podoba , i jak do wszystkiego co nowe trzeba nabrac wprawy. ja tam nie narzekam na metro ui - powturze - podoba mi sie

TheSilencePL:

--- Cytat: kamiton w 16 Wrzesień 2011, 18:44:50 ---ja akurat jestem zwollennikiem nowosci - mi sie podoba , i jak do wszystkiego co nowe trzeba nabrac wprawy. ja tam nie narzekam na metro ui - powturze - podoba mi sie

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Lecz martwi mnie to, że Windows 8, właściwie ta wersja ma u mnie problemy z stacją DVD. Raz wykrywa płyty, raz nie. Gdy wysunę płytę system sygnalizuje mi nadal że znajduje się w nabędzie. Takie różne błędy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej