Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Developer Preview Build 8102 do pobrania od 14 września

<< < (33/34) > >>

pionner:

--- Cytat: liptonace w 16 Grudzień 2011, 13:26:54 ---@brutus300
Mam taką prośbę: czy możesz sprawdzić czy ivona reader widzi głosy ?? (byś musiał zainstalować Ivona reader + głos ivona np. Jacek)

(na obrazku > pole wyboru > IVONA Jacek (PL))

Jeśli dasz rade to wielkie dzięki, jeśli nie to trudno  :)

--- Koniec cytatu ---
samemu nie łaska?

liptonace:
nie byłoby to problemem jakbym miał zainstalowany ten system (+ pobrany plik iso win8)
teraz bym musiał pobierać od nowa system (przy moim internecie 2Mb/s), instalować i przekonać się czy działa (jak nie to kolejna reinstalka do win7)

jeśli już ktoś ma ten system ma łatwiej zainstalować programy (reader+voice do 100MB), niż ja od początku wszystko

gdyby było inaczej tego posta na pewno bym nie napisał, a tym bardziej nie bawił się w dodawanie screen-ów

kamiton:

--- Cytat: liptonace w 17 Grudzień 2011, 16:35:36 ---nie byłoby to problemem jakbym miał zainstalowany ten system (+ pobrany plik iso win8)
teraz bym musiał pobierać od nowa system (przy moim internecie 2Mb/s), instalować i przekonać się czy działa (jak nie to kolejna reinstalka do win7)

jeśli już ktoś ma ten system ma łatwiej zainstalować programy (reader+voice do 100MB), niż ja od początku wszystko

gdyby było inaczej tego posta na pewno bym nie napisał, a tym bardziej nie bawił się w dodawanie screen-ów

--- Koniec cytatu ---

hmm... to ze u kogos bedzie smigac nie znaczy ze u ciebie poleci gładko

liptonace:
zaufaj mi, jeśli u kogoś zadziała to i u mnie też :)

robert79513:
Windows 8 beta został wyłoniony już dwa tygodnie temu - 17 grudnia 2011 roku i podpisany o godzinie 12:15.

6.2.8175.winmain.111217-1215.

Źródło: http://www.komputerswiat.pl/blogi/blog-redakcyjny/2011/12/windows-8-beta-juz-jest-ale.aspx

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej