Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Problem z obrazem
ziebal:
To przez krecika w awatarze - jest pobierany z zewnętrznej strony, zaraz napiszę na gg do lukas_gab, żeby wgrał go na inny serwer (też używam chrome)...
Luke:
No, jeśli już, to jest to błąd całego Google, bo to on sobie tworzy bazę niebezpiecznych stron, a nie Chrome... Dobrze chociaż, że przy pisaniu odpowiedzi mam podgląd wątku. :P Nie wiem, boję się tam wchodzić, skoro mi Chrome grozi, że 'odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera'. :( To samo jest w wątku Windows7 już za miesiąc, który wcześniej był ok... Może ktoś ma avatara z tej strony
--- Kod: ---www.czechgabber.com
--- Koniec kodu ---
? Hm.
~
Już jest dobrze, ostrzeżenie znikło. :)
ziebal:
--- Cytat: Luke w 13 Kwiecień 2009, 17:35:18 --- Może ktoś ma avatara z tej strony
--- Koniec kodu ---
? Hm.
--- Koniec cytatu ---
Tak, lukas_gab ma awatara z tamtej strony - napisałem o tym w poprzedniej wypowiedzi - już poprawia :)
popuri11:
--- Cytat: Luke w 13 Kwiecień 2009, 17:35:18 ---No, jeśli już, to jest to błąd całego Google, bo to on sobie tworzy bazę niebezpiecznych stron, a nie Chrome... Dobrze chociaż, że przy pisaniu odpowiedzi mam podgląd wątku. :P Nie wiem, boję się tam wchodzić, skoro mi Chrome grozi, że 'odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera'. :( To samo jest w wątku Windows7 już za miesiąc, który wcześniej był ok... Może ktoś ma avatara z tej strony
--- Koniec kodu ---
? Hm.
~
Już jest dobrze, ostrzeżenie znikło. :)
--- Koniec cytatu ---
tą stronę co podałeś wszedłem na nią przez Mozillę i wyskoczyło mi
lukas_gab:
Przepraszam , krecik miał stosunek z małym włochatym kłapiącym dziobem bez prezerwatywy i załapał coś ale juz go zdezenfekowałem (C2H5OH ;p ) .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej