Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Problem z obrazem

<< < (10/14) > >>

TonyM:
Galaxy

japan:
Wysłałem ;)

japan:
Ups, długo maila nie sprawdzałem a odpowiedź była na następny dzień ;D

--- Cytuj ---Thank you for your email.

Regarding to your case, after different version of driver have been tried and cannot solve the problem.  Kindly please check if the CPU has been overclocked or overheated.  If this is not the case, kindly contact your local distributor for warranty service.

Best regards,
Galaxy Support
--- Koniec cytatu ---

TonyM:
"Dziękujemy za wiadomość.

W odniesieniu do przypadku, po różnych wersji sterownika zostały wypróbowane i nie rozwiąże problemu. Uprzejmie proszę sprawdzić, czy procesor został overclocked lub przegrzania. Jeśli tak nie jest, prosimy o kontakt z lokalnym dystrybutorem na serwis gwarancyjny.

Z pozdrowieniami,
Galaxy Support"

Tak mi przetłumaczyło... Procesor był podkręcany i to bardzo tylko we wszystkich programach (w tym evereście) temperatura w stresie nigdy nie przekroczyła 40C :] Karta też podkręcana :D max tem 90C jaką widziałem w ATI Tool'u normalnie w stresie 70-80C... Na pewno im napisałeś ze na XP jest wszystko ok a na 7 i Viście jest lipa? to jest błąd WDDM na 90% według mnie... :]

japan:

--- Cytat: TonyM w 15 Luty 2009, 16:13:26 --- Na pewno im napisałeś ze na XP jest wszystko ok a na 7 i Viście jest lipa?

--- Koniec cytatu ---
Tak im napisałem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej