Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Problem z obrazem

<< < (7/14) > >>

TonyM:
Tylko się pytam... Vista Lite może być? [700mb] xD

zresztą chyba może mieć tego wina na 24h? nie?

japan:
Vista Lite może być chyba, kiedyś ściągnąłem z ciekawości i całkiem porządnie wyglądała (chyba że to inna Vista Lite - moja miała bodajże obraz wielkości 646MB, no ale wszystkie są w końcu podobne).

O co chodzi z 24H nie zrozumiałem... Jeśli chodzi o kwestię legalności to zależy z jakiego źródła... Na 100% legalnie to można używać przez 30 dni tych wirtualnych maszyn z Vistą co je można było ze strony Microsoftu ściągnąć. No ale tutaj potrzebny obraz płyty...

TonyM:
tak jakoś jest że można mieć 24h i należy usunąć i wtedy jest ok... żeby przetestować... a z systemami nie wiem jak jest...

Można zainstalować z poziomu windowsa czy z płyty trzeba?

japan:

--- Cytat: TonyM w 01 Luty 2009, 02:02:55 ---tak jakoś jest że można mieć 24h i należy usunąć i wtedy jest ok... żeby przetestować... a z systemami nie wiem jak jest...
--- Koniec cytatu ---
Ah, o to chodzi... nie studiowałem co prawda prawa ani nie zamierzam, ale z tego co słyszałem to jest to bajka wymyślona przez administratorów stron warezowych, żeby się jakoś usprawiedliwić. Oczywiście ja się tam na tym nie znam więc jak ktoś wie jak i co to proszę mnie skorygować (tylko proszę o źródło) ;)

--- Cytat: TonyM w 01 Luty 2009, 02:02:55 ---Można zainstalować z poziomu windowsa czy z płyty trzeba?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem to bez różnicy.

Zbujc4:

--- Cytuj ---Można zainstalować z poziomu Windowsa czy z płyty trzeba?
--- Koniec cytatu ---
Tak można ale z płyty bardziej stabilniejsza instalacja

--- Cytuj ---Tylko się pytam... Vista Lite może być? [700mb] xD

zresztą chyba może mieć tego wina na 24h? nie?
--- Koniec cytatu ---

Możesz wejść na stronę Microsoftu (przynajmniej ostatnio widziałem możliwość taką) i pobrać Vistę na testy 30 dniowa wersja co jest w pełni legalne

A co do ściąganej ze stron warezowych na zasadzie Visty lite itd, jakim sensem będzie ściągać coś co ma powywalane "śmieci", które np mogą powodować konflikt, i nie dowiesz się co naprawdę było przyczyną?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej