Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)

<< < (18/32) > >>

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 28 Styczeń 2009, 23:27:17 ---dźwięku nie było aż do momentu gdy zainstalowałem sterowniki ze strony poducenta ;]
karta jest w 100% sprawna ;]

--- Koniec cytatu ---

Zawsze wiedziałem że wina jest po stronie usera a nie sprzetu...

Jak się komus chce poeksperymentowac to niech sobie odinstaluje sterowniki od karty dzwiekowej i odpali mp3 może dojdzie do 100%...  :D

robertnik:

--- Cytat: lukas_gab w 28 Styczeń 2009, 19:55:53 ---Człowieku co za herezje głosisz ! Nie no ....
Gdyby nie to nie miał bym za co pić , za co żyć , za co kupowac kolejne komputery ;p Ja z tego żyje ;p

--- Koniec cytatu ---
Daj spokój, nie jesteś deweloperem bo docenił byś unixa, inną sprawą jest fakt że zarabiac się da i programując na Linuxa, przykładem może być sławetna cedega.
Linux ma być i stanowić relatywnę konkurencję dla Windowsa. Obecnie jest słabą, ale jeśłi jej zabraknie to co nam zostanie? Podzielić los Marynarki Brytyjskiej? Bez oddechu na karku konkurencji nie będzie lepszych produktów. Będziemy płacić za każdy kolejny OS dyktatora, nawet jeśli będzie tak "babołowaty" jak Vista. Ten OS chwalą, ale wyłacznie z quadami i ramem równym 3 letnim hdd.
Ja chce kożystać z Windows i Linux, oba dają możliwości których nie oferuje drugi. Chce by oba systemy się rozwijały i o ile w przypadku możemy mieć taką nadzieję, to od Windowsa powinniśmy tego wymagać, w końcu płacimy za to. A wyższość lol, zróbmy test użytkownika (może wólgarnie by dotarło) który OS zrobi lepiej loda :P

umcs:
Napiszesz może mi gregor_y  dlaczego tak bardzo nie lubisz tego "złego" systemu? Ja czasami używam Ubuntu i nic a nic mi on nie przeszkadza, wszystko jest na miejscu, ustawie sobie co chce i gotowe. Instaluje darmowe programy dwa razy klikając lub wydając polecenie w konsoli a nie muszę szukać odpowiedniego programu w sieci lub kupować drogo w sklepie. Fakt, nie jest tak rozwinięty jak Windows ale to tylko wina ludzi (między innymi z podejściem takim jakie ty masz i ban należał by się raczej "komuś innemu" a nie gothmori).

A może jakiś linuksowiec skrzywdził ciebie jak byłeś mały a teraz odreagowujesz na każdym kto używa tego systemu? Przyznaj się...

lukas_gab:

--- Cytat: robertnik w 28 Styczeń 2009, 23:43:26 ---
--- Cytat: lukas_gab w 28 Styczeń 2009, 19:55:53 ---Człowieku co za herezje głosisz ! Nie no ....
Gdyby nie to nie miał bym za co pić , za co żyć , za co kupowac kolejne komputery ;p Ja z tego żyje ;p

--- Koniec cytatu ---
Daj spokój, nie jesteś deweloperem bo docenił byś unixa, inną sprawą jest fakt że zarabiac się da i programując na Linuxa, przykładem może być sławetna cedega.
Linux ma być i stanowić relatywnę konkurencję dla Windowsa. Obecnie jest słabą, ale jeśłi jej zabraknie to co nam zostanie? Podzielić los Marynarki Brytyjskiej? Bez oddechu na karku konkurencji nie będzie lepszych produktów. Będziemy płacić za każdy kolejny OS dyktatora, nawet jeśli będzie tak "babołowaty" jak Vista. Ten OS chwalą, ale wyłacznie z quadami i ramem równym 3 letnim hdd.
Ja chce kożystać z Windows i Linux, oba dają możliwości których nie oferuje drugi. Chce by oba systemy się rozwijały i o ile w przypadku możemy mieć taką nadzieję, to od Windowsa powinniśmy tego wymagać, w końcu płacimy za to. A wyższość lol, zróbmy test użytkownika (może wólgarnie by dotarło) który OS zrobi lepiej loda :P

--- Koniec cytatu ---

Skoro tak piszesz to Ty nie jestes deweloperem ;p Dla dewelopera linuks to koszmar ;p Tutaj w tej kategorii linuks przegrywa z windowsem na calej lini i to było glównym powodem dlaczego jest Windows a nie linuks na świecie

BTW . Ten mój post co cytowałeś tyczył sie jedynie płatnego stawiania sys ;p

ziebal:

--- Cytat: lukas_gab w 28 Styczeń 2009, 23:46:45 ---
Skoro tak piszesz to Ty nie jestes deweloperem ;p Dla dewelopera linuks to koszmar ;p Tutaj w tej kategorii linuks przegrywa z windowsem na calej lini i to było glównym powodem dlaczego jest Windows a nie linuks na świecie

--- Koniec cytatu ---

No jakby nie patrzeć Visual Studio jest wspaniałą platformą dla Windows, brakuje czegoś takiego na pingwinie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej