Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)
lukas_gab:
Chodzi z tym desktopem pewnie o to ze pewnego dnia okazuje się że kupuje nową karte wifi i nie wystarczy jak w winie wgrać stery a nowe jądro przekąpilować bo obecne nie ma obsługi ;p I się rypie idea desktopu ;p
gothmori:
→lukas_gab
u mnie rypła się idea desktopu na viście gdy podłączyłem moją nową kartę dźwiękową(sound blaster X-Fi Xtreme Audio)...
Nie było sterowników ;] no i vista ich nie znalazła ;] a po instalce sterowników ze strony producenta nie mapowało dźwięku i nie zgrywało z mikrofonu :) przy odtwarzaniu mp3 zużycie procka utrzymywało się na poziomie conajmniej 60%
gregor_y:
--- Cytat: gothmori w 28 Styczeń 2009, 20:53:39 ---przy odtwarzaniu mp3 zużycie procka utrzymywało się na poziomie conajmniej 60%
--- Koniec cytatu ---
ładna bajka...nawet na amidze mimo że procek był 1000% razy słabszy nie używało się 50% procka do otwrzania mp3...
Niech jakis mod zamknie ten temat zwolenicy Linuxa pisza coraz gorsze pierdoly...
lukas_gab:
--- Cytat: gregor_y w 28 Styczeń 2009, 21:46:08 ---
--- Cytat: gothmori w 28 Styczeń 2009, 20:53:39 ---przy odtwarzaniu mp3 zużycie procka utrzymywało się na poziomie conajmniej 60%
--- Koniec cytatu ---
ładna bajka...nawet na amidze mimo że procek był 1000% razy słabszy nie używało się 50% procka do otwrzania mp3...
Niech jakis mod zamknie ten temat zwolenicy Linuxa pisza coraz gorsze pierdoly...
--- Koniec cytatu ---
Hipokryta ;D
gregor_y:
--- Cytat: lukas_gab w 28 Styczeń 2009, 21:46:51 ---Hipokryta ;D
--- Koniec cytatu ---
Dzieki miły komplement :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej